Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Γκολ μεγάλης κλάσης από τον Ι.Χαρισιάδη στο Αστραπή-Πάτραι (video)

Γκολ μεγάλης κλάσης από τον Ι.Χαρισιάδη ...
Μάτσας Μάρκος

Το παιχνίδι διεξάγεται για την 2η αγωνιστική της Α' Κατηγορίας ΕΠΣΑ

Αναστάτωση στους κύκλους του τοπικού ποδοσφαίρου έχουν προκαλέσει οι εκπληκτικές φετινές εμφανίσεις του Ι.Χαρισιάδη με την φανέλα της Αστραπής Ψαροφαίου. Αποκορύφωμα της δαιμονιώδους φόρμας που διανύει ο 22χρόνος φορ(2 ματς-3 γκολ) το απίστευτης ομορφιάς τέρμα που σημείωσε στον Σαββατιάτικο αγώνα της Αστραπής με το Πάτραι στο γήπεδο Α.Κάνιστρας. (video)

Ο Γιάννης Χαρισιάδης αποτελεί εδώ και 4 χρόνια τον ηγέτη της ''Μπάρτσα'' στην Α’ Κατηγορία ΕΠΣΑ. Αφού αγωνίστηκε σε ηλικία 18 χρονών στην Δ’ Εθνική με τα χρώματα της Αγίας Παρασκευής, ήρθε λόγω σπουδών(Μηχανικός Ηλεκτρονικών Υπολογιστών, Πολυτεχνείο Πατρών) με υποσχετική στην Α.Ψαροφαίου για 2 χρόνια, και με τις εμφανίσεις του ανάγκασε την διοίκηση να σπαταλήσει ένα ποσό ρεκόρ στην κατηγορία για να εξασφαλίσει τα δικαιώματα του.

Το ''7'' της Μπάρτσα ξεκίνησε με τρομερή φόρα την φετινή χρονία, την τελευταία του συμβολαίου του. Με τέτοιες εμφανίσεις σίγουρα αναμένεται να απασχολήσει και μεγαλύτερα σωματεία την μεταγραφική περίοδο. Δείτε το video και θα καταλάβετε...

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports