Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Μιχάλης Δίπλαρος στο thebest.gr: "Η κολύμβηση είναι η καλύτερη γυμναστική"

Μιχάλης Δίπλαρος στο thebest.gr: "Η...
Μάτσας Ηλίας

Ένα από τα ανερχόμενα ταλέντα του πατρινού πόλο

Ο Μιχάλης Διπλάρος αποτελεί ένα απ' τα πιο φωτεινά παραδείγματα της δουλειάς που γίνεται αυτήν την στιγμή στα τμήματα υποδομών της ΝΕΠ , έφτασε μάλιστα αυτό το καλοκαίρι να επιλεχθεί στα κλιμάκια της προεθνικής ομάδας.

Ο γεννημένος το 1999 ο νεαρός πολίστας δηλώνει: «Ασχολήθηκα με το κολύμβηση πρώτη φορά πριν από δέκα περίπου χρόνια για την σωστή εκγύμναση και ανάπτυξη του σώματος μου. Θεωρώ πως όλα τα παιδιά που έχουν σκοπό να ασχοληθούν με τον αθλητισμό ή με το σώμα τους, πρέπει απαραίτητα να περάσουν απ το κολυμβητήριο για όλα τα καλά που δίνει στην υγεία και κατ’ επέκταση και στο σώμα μας.»

Μεταπήδησε στην υδατοσφαίριση  πριν από μια 3ετία-4ετία, αγωνίζεται  στην θέση αμυντικού φουνταριστού και πιστεύει ότι αποτελεί την σημαντικότερη θέση στο άθλημα ,καθώς «Στην ανάπτυξη της ομάδας παίζει τον κυριότερο ρόλο, ανάλογο του playmaker σε υπόλοιπα ομαδικά αθλήματα, όπως το μπάσκετ».

Για τους στόχους του με απόλυτη ειλικρίνεια δηλώνει: «Η κολύμβηση για μένα αποτελεί μέσο άθλησης και εκγύμνασης αλλά και τρόπος να επιτύχω τον πρωταρχικό στόχο μου, που δεν είναι άλλος από το να περάσω στο πανεπιστήμιο. Θα θελα να γίνω γιατρός.»

Ο Μιχάλης συμμετέχει πρώτη φορά φέτος στις προπονήσεις με την αντρική ομάδα και ελπίζει να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Α2 με το σκουφάκι της .

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports