Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Συγχαρητήρια ΠΑΕ και Κούγια σε Ανδρέα Λοβέρδο και συνάντηση την επόμενη εβδομάδα

Συγχαρητήρια ΠΑΕ και Κούγια σε Ανδρέα Λο...
Κόντης Γιάννης

Υποχρεωτική η σύμβαση με τον ΟΠΑΠ - Συνάντηση τις επόμενες ημέρες με τον κ. Σπανουδάκη

Η Π.Α.Ε. Παναχαϊκή και προσωπικά ο πρόεδρος κ. Αλέξης Κούγιας συγχαίρουν τον κ. Ανδρέα Λοβέρδο για την ανάληψη των νέων καθηκόντων του ως υπουργός Δημόσιας υγείας και αθλήσεως. "Είναι γνωστό ότι ο Αχαιός πολιτικός είναι ένθερμος οπαδός της Παναχαϊκής από τα παιδικά του χρόνια και το ενδιαφέρον του για την πρόοδο της ομάδας μας είναι αδιάλειπτο.

Τις επόμενες ημέρες ο πρόεδρος της Π.Α.Ε. Παναχαϊκή θα έχει συνάντηση μαζί του για θέματα που αφορούν την Π.Α.Ε. Παναχαϊκή, τα προβλήματα που αντιμετώπισε την προηγούμενη χρονιά και δεν της επέτρεψαν με νόμιμο και υγιή τρόπο να κερδίσει την άνοδο στην Β’ Εθνική και θέματα που αφορούν την χορηγία του Ο.Π.Α.Π. αλλά και άλλες νόμιμες χορηγίες προς την ομάδα.
2) Η Π.Α.Ε. Παναχαϊκή παρέλαβε από την διοργανώτρια αρχή αντίγραφο της συμβάσεως με τον Ο.Π.Α.Π. που την υποχρεώνουν να διαφημίσει τον οργανισμό αυτόν μόνο στο εμπρόσθιο μέρος της φανέλας και τις επόμενες ημέρες ο πρόεδρος θα έχει συνάντηση με τον διευθύνοντα σύμβουλο κ. Σπανουδάκη καθόσον η Π.Α.Ε. Παναχαϊκή δεν συμφωνεί με την γενικότερη συμφωνία και πρέπει η διαφήμιση του Ο.Π.Α.Π. να είναι ίδια για όλες τις ομάδες ανεξαρτήτως της δυναμικής και της εμπορικότητας που έχει κάθε ομάδα ξεχωριστά.
Η Π.Α.Ε. Παναχαϊκή εκτιμά όλες τις αντιπάλους της στην Γ’ Εθνική (είτε είναι στον Βόριο όμιλο, είτε είναι στον Νότιο όμιλο) αλλά δεν είναι δυνατόν για μία ομάδα που κόβει μέσο όρο εισιτηρίων 5.000 εισιτήρια και εκπροσωπεί μία πόλη 400.000 κατοίκων και μία περιοχή 500.000 κατοίκων να είναι ίδια με μία ομάδα που κόβει 50 εισιτήρια και εκπροσωπεί 2.000 – 3.000 κατοίκων.
Το παράδειγμα της Σούπερ Λιγκ όπου οι ομάδες εισπράττουν διαφήμιση από τον Ο.Π.Α.Π. ανάλογα με την δυναμικότητα και την εμπορικότητα τους πρέπει να εφαρμοστεί και στην Γ’ Εθνική και για τον λόγο αυτό ο πρόεδρος της Π.Α.Ε. Παναχαϊκή θα έχει συνεργασία με τον πρόεδρο της διοργανώτριας αρχής κ Σπ. Καλογιάννη όσο και με τον διευθύνοντα σύμβουλο του Ο.Π.Α.Π. κ. Γ. Σπανουδάκη.

Τις επόμενες ημέρες ο πρόεδρος της Π.Α.Ε. Παναχαϊκή θα έχει συνάντηση μαζί του για θέματα που αφορούν την Π.Α.Ε. Παναχαϊκή, τα προβλήματα που αντιμετώπισε την προηγούμενη χρονιά και δεν της επέτρεψαν με νόμιμο και υγιή τρόπο να κερδίσει την άνοδο στην Β’ Εθνική και θέματα που αφορούν την χορηγία του Ο.Π.Α.Π. αλλά και άλλες νόμιμες χορηγίες προς την ομάδα".

Στο μεταξύ, η Π.Α.Ε. Παναχαϊκή παρέλαβε από την διοργανώτρια αρχή αντίγραφο της συμβάσεως με τον Ο.Π.Α.Π. που την υποχρεώνουν να διαφημίσει τον οργανισμό αυτόν μόνο στο εμπρόσθιο μέρος της φανέλας και τις επόμενες ημέρες ο πρόεδρος θα έχει συνάντηση με τον διευθύνοντα σύμβουλο κ. Σπανουδάκη καθόσον η Π.Α.Ε. Παναχαϊκή δεν συμφωνεί με την γενικότερη συμφωνία και πρέπει η διαφήμιση του Ο.Π.Α.Π. να είναι ίδια για όλες τις ομάδες ανεξαρτήτως της δυναμικής και της εμπορικότητας που έχει κάθε ομάδα ξεχωριστά.

Η Π.Α.Ε. Παναχαϊκή εκτιμά όλες τις αντιπάλους της στην Γ’ Εθνική (είτε είναι στον Βόριο όμιλο, είτε είναι στον Νότιο όμιλο) αλλά δεν είναι δυνατόν για μία ομάδα που κόβει μέσο όρο εισιτηρίων 5.000 εισιτήρια και εκπροσωπεί μία πόλη 400.000 κατοίκων και μία περιοχή 500.000 κατοίκων να είναι ίδια με μία ομάδα που κόβει 50 εισιτήρια και εκπροσωπεί 2.000 – 3.000 κατοίκων. Και σημειώνεται, από την ΠΑΕ: "Το παράδειγμα της Σούπερ Λιγκ όπου οι ομάδες εισπράττουν διαφήμιση από τον Ο.Π.Α.Π. ανάλογα με την δυναμικότητα και την εμπορικότητα τους πρέπει να εφαρμοστεί και στην Γ’ Εθνική και για τον λόγο αυτό ο πρόεδρος της Π.Α.Ε. Παναχαϊκή θα έχει συνεργασία με τον πρόεδρο της διοργανώτριας αρχής κ Σπ. Καλογιάννη όσο και με τον διευθύνοντα σύμβουλο του Ο.Π.Α.Π. κ. Γ. Σπανουδάκη".

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports