Είχε την υπεροχή στον τελικό κόντρα στη Σουηδία - Τη 3η θέση κατέκτησε η Κροατία
Η Γαλλία διατήρησε τα κεκτημένα της στο ολυμπιακό τουρνουά χάντμπολ των ανδρών, κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο με 22-21 επί της Σουηδίας, στον μεγάλο τελικό. Μετά το εις βάρος της 5-3 στα πρώτα λεπτά και την ισοφάριση σε 5-5, η Γαλλία πήρε τον έλεγχο του ματς και δεν έχασε το προβάδισμα σε κανένα σημείο από εκεί κι έπειτα. Οι Σουηδοί βρέθηκαν σε αρκετές περιπτώσεις σε απόσταση αναπνοής, όμως δεν μπόρεσαν να ανατρέψουν την κατάσταση, μένοντας στη δεύτερη θέση.
«Χάλκινη» η Κροατία
Στον μικρό τελικό η Κροατία νίκησε την Ουγγαρία με 33-26 και κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο, ανεβαίνοντας ξανά στο βάθρο των νικητών, οκτώ χρόνια μετά το χρυσό στην Αθήνα.
Από την άλλοι οι Μαγυάροι, διεκδίκησαν για πέμπτη φορά στην ιστορία τους το χάλκινο μετάλλιο και πάλι περιορίστηκαν στην 4η θέση.
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr










