Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Αποκαλυπτικές λεπτομέρειες από τον ατυχή γάμο του Ροκ Χάτσον

Αποκαλυπτικές λεπτομέρειες από τον ατυχή...

Η σύζυγος για 3 χρόνια του παλιού γόη έλεγε ότι την κακομεταχειριζόταν και πως ήταν απόμακρος και κακοδιάθετος

Μπορεί να έχει φύγει από τη ζωή από τις 2 Οκτωβρίου του 1985, από Aids, ωστόσο ο αλλοτινός γόης του Χόλυγουντ των δεκαετιών του ’50 και του ’60 Ροκ Χάτσον που είχε παίξει σε μία σειρά από επιτυχημένες κομεντί με την Ντόρις Ντέι, συνεχίζει να απασχολεί την επικαιρότητα. Πρόσφατα το Αμερικανικό σκανδαλοθηρικό περιοδικό National Enquirer δημοσίευσε μία παλιά χαμένη συνέντευξη της Φίλις Γκέιτς με την οποία ο Χάτσον είχε παντρευτεί για 3 χρόνια, από το 1955 έως το 1958 που χώρισαν.

Στη συνέντευξη αυτή που είχε δοθεί στο περιοδικό «Motion Picture» το 1958 η Φίλις ούτε λίγο ούτε πολύ έλεγε ότι ο ωραίος και πανύψηλος (1,96) Ροκ Χάτσον την κακομεταχειριζόταν και πως συχνά περνούσαν μέρες χωρίς να ανταλλάσσει μαζί της ούτε μία λέξη. Συγκεκριμένα η Φίλις που πέθανε το 2006 σε ηλικία 80 ετών είχε απερίφραστα υποστηρίξει στη βιογράφο του ηθοποιού Σάρα Ντέιβιντσον ότι ο «ρομαντικός Ροκ Χάτσον της μεγάλης οθόνης δεν είχε καμία σχέση με τον αληθινό Ροκ με τον οποίο έζησε».

Οι δυο τους γνωρίστηκαν την εποχή που ο ηθοποιός γύριζε τον «Γίγαντα» με τον Τζέιμς Ντιν και την Ελίζαμπεθ Τέιλορ. Η Φίλις εργαζόταν εκείνη την περίοδο ως γραμματέας του καλλιτεχνικού πράκτορα. Τα σχόλια της εποχής έδιναν και έπαιρναν ότι ουσιαστικά ο γάμος του Ροκ Χάτσον δεν ήταν παρά μία προσπάθεια να κρύψει την ομοφυλοφιλία του. Λόγω ακριβώς αυτών των φημών η σύζυγος του ζήτησε και πήρε διαζύγιο το 1958. Μάλιστα η σχέση τους ήταν από τους βασικούς σεναριακούς άξονες στην τηλεταινία του 1990 «Rock Hudson» όπου έπαιζαν οι Daphne Ashbrook and Thomas Ian Griffith.

Για τον Χάτσον που είχε ψηφιστεί επανειλημμένα ως ο πιο αγαπητός σταρ τη δεκαετία του ’50 από τα περιοδικά της εποχής, έχουν κυκλοφορήσει πολλά βιβλία όπως η παλιά βιογραφία του από τον Jerry Oppenheimer σχεδόν αμέσως μετά το θάνατο του που είχε συγκλονίσει τότε τον κόσμο. Κι ο λόγος ήταν διότι ο Ροκ Χάτσον ήταν από τα πρώτα επώνυμα θύματα της μάστιγας του αιώνα όπως αποδείχτηκε το Aids.

Ο γοητευτικός σταρ είχε γεννηθεί στην πολιτεία του Ιλινόις το 1925 και το πραγματικό του όνομα ήταν Ρόι Χάρολντ Φιτζέραλντ. Το 1956 προτάθηκε για το Όσκαρ καλύτερης ανδρικής ερμηνείας όπως και ο Τζέιμς Ντιν (ο οποίος είχε στο μεταξύ σκοτωθεί) για την ταινία «Γίγαντας» του Τζορτζ Στίβενς. Τα προβλήματα υγείας του ξεκίνησαν με μία καρδιακή προσβολή το Νοέμβριο του 1981 ως αποτέλεσμα του ποτού και του καπνίσματος που δεν έλεγε να περιορίσει. Την τελευταία χρονιά πριν το θάνατο είχε εμφανιστεί στη διάσημη σαπουνόπερα «Δυναστεία» στο ρόλο του Ντάνιελ Ρις με τον οποίο είχε ερωτική σχέση η Κριστλ Κάρινγκτον (Λίντα Έβανς).

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight