Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS LETTERS

/

ΚΟΥΡΜΠΑΝΑΣ: "Δεν έφυγε ποτέ ο Νικολόπουλος από τον Παναιγιάλειο"

ΚΟΥΡΜΠΑΝΑΣ: "Δεν έφυγε ποτέ ο Νικολ...

Κανονικά στις προπονήσεις ο παίκτης

Κανονικά θα συμμετείχε ο Δημήτρης Νικολόπουλος, καθώς δεν έχει αποχωρήσει από την ομάδα όπως γράφτηκε χτες σε μερίδα του Τύπου λόγω σχετικής πληροφόρησης που αναρτήθηκε το βράδυ της Πέμπτης στο επίσημο site του Παναιγιαλείου (που όμως διορθώθηκε λίγο αργότερα μετά το σάλο που προκλήθηκε). Συγκεκριμένα, μετά την αποπομπή του Ντόμα για επανειλημμένο πειθαρχικό παράπτωμα, είχε αφεθεί να εννοηθεί πως αποχωρούσε και ο Νικολόπουλος, διαμαρτυρόμενος για την αποπομπή του συμπαίκτη του.

"Τίποτα τέτοιο δεν ισχύει" τονίζει σε συνομιλία του με το filodimos.gr ο προπονητής της ομάδας κ. Νίκος Κουρμπανάς. "Ο κάθε παίκτης μπορεί να πάρει για μια ή δύο μέρες άδεια για χίλιους δύο λόγους κι αυτό έγινε και τώρα. Θέμα αποχώρησης Νικολόπουλου ουδέποτε υπήρξε κι έτσι δεν υπάρχει και θέμα επιστροφής του" συμπλήρωσε.

Βεβαίως οι δηλώσεις του έμπειρου προπονητή έρχονται σε αντίθεση με την πρώτη επίσημη ανακοίνωση στο site του Παναιγιαλείου, πράγμα που δημιουργεί υποψίες πως κάποιο θέμα μπορεί να υπήρξε αλλά όπως και να'χει, θεωρείται πλέον λήξαν.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports letters