Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS LETTERS

/

Καλύτερη η Παναχαϊκή αλλά στον ΟΦΗ η πρόκριση..

Καλύτερη η Παναχαϊκή αλλά στον ΟΦΗ η πρόκριση..

Στην παράταση κρίθηκε το εισιτήριο για τους "16" του Κυπέλλου Ελλάδας, με γκολ του Σόουζα

Mε γκολ του Σόουζα στο 117’ ο ΟΦΗ πήρε το εισιτήριο για του «16» του Κυπέλλου Ελλάδας, μέσα στην Αγυιά απο την Παναχαϊκή. Οι "κοκκινόμαυροι" ήταν καλύτεροι στην μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης, χάνοντας πολλές ευκαιρίες, όμως πλήρωσαν το κενό τους στην άμυνα, με το τέρμα του αμυντικού των Κρητικών.

Η ομάδα του Ηλία Φυντάνη είχε καλύτερη απόδοση χάνοντας μεγάλες ευκαιρίες με τους Ντίνα και Λαμπρόπουλο να ανοίξουν το σκορ, στο α' ημίχρονο. Το γκολ όμως δεν ήρθε και ο ΟΦΗ περίμενε τις κόντρες για να «χτυπήσει».

Το παιχνίδι οδηγήθηκε στην παράταση, όπου και πάλι η Παναχαϊκή είχε την υπεροχή των κινήσεων. Σε μια από τις λίγες φορές που οι παίκτες του Αναστόπουλου βρέθηκαν στην περιοχή των γηπεδούχων, εκμεταλλεύτηκαν άριστα το κενό που υπήρχε στην άμυνα της Παναχαϊκής

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: (Ηλ. Φυντάνης): Ανδρούτσος, Σπίνουλας, Τσεμπερίδης, Λαμπρόπουλος, Ουρτάδο, Φουρτάδο, Μενδρινός (89' Κυβελίδης), Ντίνας (116'), Φούφουλας, Κοιλιάρας, Ατματζίδης (87' Χλωρός).
ΟΦΗ: (Ν. Αναστόπουλος):  Βεζυρίδης, Γαλανόπουλος, Ζορμπάς (88' Μάντζιος), Ουκάρ, Βάντο (46' Πίτσος), Καπάνταης, Μποντόρ, Γεωργίου, Σόουζα, Μπούρμπος (72' Παπουλής), Σουμπίνιο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports letters