Χωρίς ουσιαστική απάντηση το πόρισμα για τα 550.000 ευρώ
Μέσα από ένα πέπλο σιωπής και με μόνη πηγή στοιχείων τις πληροφορίες και τις διαρροές, η κοινή γνώμη προσπαθεί να μάθει τι τελικά έγινε το ποσό των 550.000 ευρώ, που ενώ ήταν σε κωδικό μόνο για την αγορά αξονικού τομογράφου στο νοσοκομείο Αιγίου, τελικά χάθηκε. Έτσι λοιπόν οι πληροφορίες που έρχονται για το αποτέλεσμα του πορίσματος είναι, ότι αυτό δεν διαφωτίζει τις σκοτεινές πλευρές της υπόθεσης και εν τέλει δεν απαντά με σαφήνεια και πειστικότητα, που τελικά κατέληξαν τα λεφτά.
Σύμφωνα με τις ίδιες πήγες, στέλεχος της διοίκησης φέρεται να είπε, πως τα χρήματα αυτά μέσα από μαρτυρίες υπάλληλων πιθανώς να κατέληξαν για την πληρωμή μισθοδοσίας του προσωπικού του ιδρύματος, μετά από εντολή του τότε διοικητή.
Όμως αυτή η απάντηση δεν συνοδεύεται από κανένα στοιχείο που να την επαληθεύει.Έτσι, ακόμα το όλο ζήτημα παραμένει ανοιχτό , ενώ επί της ουσίας φαίνεται ότι δεν έχουν γίνει σημαντικά βήματα προκειμένου να διαλευκανθεί.
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr