15 και 16 Οκτωβρίου ανοίγει αυλαία η Β' Εθνική
Έστω και με καθυστέρηση πραγματοποιήθηκε η κλήρωση για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας, με τα αποτελέσματα των αποφάσεων για τα στημένα παιχνίδια αλλά και των εκκρεμοδικιών να διαμορφώνουν μια διαφορετική εικόνα. Έτσι στην κλήρωση μπήκαν δύο ομάδες (Α’ και Β’), οι οποίες θα είναι μια εκ των Λάρισα, Πανσερραϊκού ή Λεβαδειακού, Δόξα Δράμας. Εκτός αυτού προέκυψε κι άλλο πρόβλημα με τη συμμετοχή της Αναγέννησης Γιαννιτσών, η οποία δεν πήρε πιστοποιητικό συμμετοχής στο πρωτάθλημα.
Την Πέμπτη η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού θα συνεδριάσει και πάλι και θα κρίνει εάν θα χορηγήσει ή όχι άδεια συμμετοχής. Στην περίπτωση που κάτι τέτοιο δεν γίνει τότε την θέση θα πάρουν οι Πόντιοι Κατερίνης.
Την ίδια στιγμή πρέπει να αναφέρουμε ότι εκκρεμούν οι αποφάσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής για τα στημένα παιχνίδια κάτι που σημαίνει ότι μπορεί να υπάρξουν κι άλλες διαφοροποιήσεις.
Από την κλήρωση δεν προέκυψε κάποιο σημαντικό παιχνίδι στην πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος, η οποία διεξαχθεί στις 15 και 16 Οκτωβρίου.
Το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής της Β’ Εθνικής
Παναχαϊκή-Πλατανιάς
Βέροια-Βύζας Μεγάρων
Πανθρακικός-Καλλονή
Πιερικός-Ομάδα Β'
Καλλιθέα-Διαγόρας
Ομάδα Α'-Ηρακλής Ψαχνών
Θρασύβουλος-Αναγέννηση Γιαννιτσών ή ΑΕ Ποντίων
Εθνικός Αστέρας-Φωκικός
Αγροτικός Αστέρας-Αναγέννηση Επανομής
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr