Παράπονα από τη διαιτησία οι πατρινοί
Έχοντας σοβαρά παράπονα από την διαιτησία, η ομάδα βόλεϊ του Ερμη Πατρών γνώρισε εκτός έδρας, την ήττα με 3-0 (25-23, 27-25, 25-23) από τα Ταταυλα, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Β΄ Εθνικής.
Μετά το τέλος του αγώνα, ο τεχνικός της Πατρινής ομάδας, Σταύρος Σταματόπουλος, είπε: «Πέρα από την ευθύνη που έχει διαιτησία η οποία ήταν κακή και σε ορισμένα σημεία θα μπορούσα να πω ότι έκανε κραυγαλέα λάθη εναντίον μας, ευθύνη για την ήττα έχουμε και εμείς οι οποίοι κάναμε πολλά λάθη στα τελειώματα των σετ. Πρέπει να δουλέψουμε στο κομμάτι της ψυχολογίας».
ΕΡΜΗΣ (Σταματόπουλος): Κοντοδημόπουλος, Κανάς, Μακρυγιάννης, Παπαδόπουλος, Σακκάς, Βασιλόπουλος, λίμπερο ο Ιτάλο (Αναστασόπουλος, Μαθιουδάκης, Κουνετάς, Μπαζάκης).
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr