Αγώνας επίδειξης από την Χριστίνα Αθανασοπούλου κόντρα στην επίσης διεθνή Έλενα Πλατάνα
Στα Γιάννενα θα βρεθούν οι πυγμάχοι της Παναχαϊκής την προσεχή Κυριακή όπου θα λάβουν μέρος στο "2ο Κύπελλο Ιωάννινων". Οι "κοκκινόμαυροι" αθλητές που θα συμμετάσχουν είναι οι Χρήστος Καφρίτσας, Κωνσταντίνος Χαβαριώτης, Γεράσιμος Σταθιάς, Διονύσης Σπανός, Χρήστος Σπύρου, Μάνος Σπύρου.
Ενώ θα λάβουν μέρος και τρείς αθλήτριες της Παναχαϊκής, οι Καρίνα Σμαγκούλοβα, Στέλλα Χαβαριώτη και η Χριστίνα Αθανασοπούλου που θα αγωνιστεί απέναντι στην συναθλήτριά της, από την Εθνική ομάδα, Έλενα Πλατάνα σ΄έναν αγώνα σπάρινγκ στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους για τις επόμενες διεθνείς διοργανώσεις.
Ο προπονητής της πατρινής ομάδας Νίκος Πλέας, μιλώντας για τους αγώνες στα Γιάννενα, ανέφερε: "Στόχος μας είναιοι αθλητές, -τριες μας να καταφέρουν να βρούν γρήγορα τον καλό τους αγωνιστικό εαυτό μιας και το διάστημα προετοιμασίας τους ήταν λίγο, ιδιαίτερα για τους τρείς παίδες Χαβαριώτη, Σταθιάς και Σπανός η επιτυχία θα είναι να μπορέσουν να φύγουν από την διοργάνωση με θετικές εμπειρίες αφού στα μέσα Οκτωβρίου είναι το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων όπου εκεί θα πρέπει να παρουσιάσουν τις αγωνιστικές τους ικανότητές για μια θέση στο βάθρο".
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr