ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Λουτράκι: Άγρια επίθεση σε 20χρονο- Τον τραυμάτισαν με νυστέρι και τον έστειλαν στο νοσοκομείο

Κοινοποίηση
Tweet

Οι αστυνομικές Aρχές αναζητούν τα άτομα που φέρονται να συμμετείχαν στο περιστατικό

Περιστατικό βίας καταγράφηκε στο Λουτράκι, με θύμα έναν 20χρονο νεαρό που δέχθηκε επίθεση από ομάδα ατόμων.
Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας loutrakiblog.gr, γύρω στις 07:00 το πρωί της Πέμπτης ο νεαρός μεταφέρθηκε τραυματισμένος στο Κέντρο Υγείας Λουτρακίου, καθώς νωρίτερα είχε δεχθεί επίθεση στο πάρκο της Δεξαμενής.

Ο 20χρονος έφερε πολλαπλά τραύματα από νυστέρι στο πρόσωπο, την κοιλιά και τα πόδια, ενώ στο σώμα του υπήρχαν και μώλωπες από χτυπήματα στο πρόσωπο και το στήθος.

Οι γιατροί τού παρείχαν άμεσα τις πρώτες βοήθειες, ωστόσο κρίθηκε απαραίτητη η διακομιδή του στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου για περαιτέρω εξετάσεις.

Παρά τη σοβαρότητα του περιστατικού, η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει ανησυχία, καθώς τα τραύματά του είναι επιφανειακά και αναμένεται να λάβει σύντομα εξιτήριο.

Την ίδια ώρα, οι αστυνομικές Aρχές ερευνούν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε η επίθεση και αναζητούν τα άτομα που φέρονται να συμμετείχαν στο περιστατικό.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις