ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Στον Εισαγγελέα ο συνταξιούχος μαιευτήρας που συνελήφθη για υλικό παιδικής πορνογραφίας

Κοινοποίηση
Tweet

Συνελήφθη χθες στην Πάτρα

Στη σύλληψη ενός 80χρονου συνταξιούχου γιατρού – μαιευτήρα προχώρησαν χθες στην Πάτρα αστυνομικοί της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, στο πλαίσιο έρευνας για υπόθεση κατοχής υλικού παιδικής πορνογραφίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί, παρουσία εισαγγελικού λειτουργού, πραγματοποίησαν έρευνα στο σπίτι του ηλικιωμένου, όπου εντόπισαν και κατέσχεσαν ηλεκτρονικό υλικό που φέρεται να περιέχει παράνομο περιεχόμενο.

Η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε έπειτα από αξιοποίηση σχετικών πληροφοριών, ενώ αμέσως μετά τον εντοπισμό του υλικού ο 80χρονος συνελήφθη.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία σε βαθμό κακουργήματος, ενώ αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών.

 

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις