ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Καταστροφές σε ιατρείο στην πλατεία Γεωργίου - Ζημιές άνω των 15.000 ευρώ

Κοινοποίηση
Tweet

Άγνωστοι εισέβαλαν σε συστεγαζόμενα παθολογικό και οδοντιατρικό ιατρείο στο κέντρο της Πάτρας

Στόχος βανδαλισμού και διάρρηξης έπεσε ιατρείο που βρίσκεται στην πλατεία Γεωργίου, στην καρδιά της Πάτρας, προκαλώντας σοβαρές υλικές ζημιές.

Άγνωστοι δράστες παραβίασαν τον χώρο όπου λειτουργούν παθολογικό και οδοντιατρικό ιατρείο, καταστρέφοντας εξοπλισμό και υποδομές.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, δεν διαπιστώθηκε αφαίρεση χρημάτων ή αντικειμένων, γεγονός που ενισχύει το ενδεχόμενο καθαρού βανδαλισμού.

Το περιστατικό δηλώθηκε στις αρμόδιες αστυνομικές αρχές το πρωί της επόμενης ημέρας, με τις έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών να βρίσκονται σε εξέλιξη, ενώ το ύψος των ζημιών εκτιμάται ότι ξεπερνά τις 15.000 ευρώ.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις