ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Η Υπουργός Τουρισμού στο Περίπτερο του δήμου Αιγιάλειας στην έκθεση τουρισμού στην Θεσσαλονίκη

Κοινοποίηση
Tweet

Δείτε ΦΩΤΟ

Ο Δήμος Αιγιαλείας και φέτος συμμετείχε στην μεγαλύτερη έκθεση Τουρισμού, HOTELIA- ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ στην ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ , φιλοξενούμενος στο καλόγουστο Περίπτερο της Π.Δ.Ε και απο τον Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού κο Σακκελαροπουλο.
Τον Δήμο εκπροσωπησε το μέλος της Τουριστικής Επιτροπής και Αντιπρόεδρος της Ενωσης Ξενοδόχων Αχαΐας , Κανελλής Χρήστος. Συμμετείχαν επίσης επιχειρηματίες του Τουρισμού απο την Αιγιάλεια όπως ο Ξενοδόχος Μίλτος Ηλίας απο LONG BEACH , Παναγιώτης Χρηστοπουλος και ο Ανδρέας Δημητρόπουλος απο ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ APARTMENTS.
Το περίπτερο επισκέφτηκε η Υπουργός Τουρισμού κα Κεφαλογιαννη και η Υφυπουργός κα Καραμανλή
Έγιναν πολλές επαφές και B2B συναντήσεις με τουριστικούς φορείς από Γαλλία, Γερμανία και Βαλκανικές Χώρες, επιβεβαιώνοντας το καλό κλίμα για τον Τουρισμό της Αιγιάλειας και το 2026 .

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις