Λόγω των εργασιών ανακαίνισης
Από την Αντιδημαρχία Διοίκησης και Οικονομικών του Δήμου Πατρέων ανακοινώνεται ότι το κεντρικό ΚΕΠ του Δήμου Πατρέων που λειτουργεί στο συνεδριακό κέντρο στο παλιό λιμάνι, θα παραμείνει κλειστό και το διήμερο Δευτέρας 29 και Τρίτης 30 Σεπτεμβρίου 2025, λόγω των εργασιών ανακαίνισης.
Υπενθυμίζεται, ότι την Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου το ΚΕΠ Μεσσάτιδας θα παραμείνει κλειστό, λόγω εργασιών ανακαίνισης, ενώ το ΚΕΠ Ρίου, θα παραμείνει κλειστό, λόγω εργασιών ανακαίνισης, την Πέμπτη 2 και την Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2025.
Για θεώρηση γνησίου υπογραφής, τις συγκεκριμένες ημέρες, οι πολίτες μπορούν να απευθύνονται στα γραφεία των Δημοτικών Ενοτήτων, αναφέρει τέλος η σχετική ανακοίνωση.
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr