ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Υπόθεση stalking στο Αγρίνιο: 36χρονη μήνυσε 40χρονο και αυτός το «νέο της σύντροφο»!

Κοινοποίηση
Tweet

Μια ασυνήθιστη υπόθεση stalking (παρενοχλητική παρακολούθηση) με παράπλευρες...απώλειες εξετάζουν στο Αγρίνιο οι αστυνομικές Αρχές

Γυναίκα ηλικίας 36 χρόνων κατήγγειλε το βράδυ της Τετάρτης (23.4.25) 40χρονο ότι την παρακολουθούσε και μάλιστα υπέβαλε μήνυση σε βάρος του με το αιτιολογικό ότι την παρακολουθούσε δημιουργώντας της τρόμο. 

 

Ο άνδρας, σύμφωνα με πληροφορίες, ισχυρίστηκε ότι διατηρούσε σχέση μαζί της για πέντε χρόνια και ότι την ακολούθησε επειδή είχε βγει ραντεβού με νέο σύντροφο.  Η ίδια πάντως αρνήθηκε ότι είχε δεσμό με τον 40χρονο.

Η  υπόθεση περιπλέκεται ακόμα περισσότερο καθώς δεν περιορίστηκε στην παρακολούθηση. Συγκεκριμένα σημειώθηκε επεισόδιο μεταξύ των φερόμενων ως «συντρόφων». Ο 40χρονος κατήγγειλε με τη σειρά του το πρόσωπο με το οποίο συναντήθηκε η 36χρονη ότι εσκεμμένα τον τράκαρε με το αυτοκίνητό του στο πίσω μέρος του οχήματος. Μετά τη σύλληψη του ο 40χρονος υπέβαλε  μήνυση για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης.

Ο 40χρονος με τη σε βάρος του κατηγορία για ενδοοικογενειακή βία οδηγήθηκε στο Δικαστικό Μέγαρο Αγρινίου στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.     

πηγή sinidisi.gr

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις