ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Στο μέτωπο της πυρκαγιάς σε Αχαΐα και Ηλεία βρέθηκε κλιμάκιο της Περιφερειακής Παράταξης «Νέα Δυτική Ελλάδα»

Κοινοποίηση
Tweet

Τι δήλωσε ο επικεφαλής Σπύρος Σκιαδαρέσης

Στο μέτωπο της μεγάλης πυρκαγιάς στη Δ.Ε. Τριταίας του Δήμου Ερυμάνθου και στο Σιμόπουλο Ηλείας βρέθηκε απο την πρώτη στιγμή κλιμάκιο της Περιφερειακής Παράταξης «Νέα Δυτική Ελλάδα» αποτελούμενο από τον επικεφαλής Σπύρο Σκιαδαρέση, τους Περιφερειακούς Συμβούλους Αχαΐας Φανή Αδαμόπουλο και Γεράσιμος Φεσσιάν,τον Περιφερειακό Σύμβουλο Ηλείας Διονύση Καπλάνη και τα στελέχη Θανάση Πυρρή και Ντίνο Κώστα.

Το κλιμάκιο της παράταξης είχε συνεχή ενημέρωση από το επιχειρησιακό κέντρο της Πυροσβεστικής και τον Υπαρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος, Νικόλαο Ρουμελιώτη για την εξέλιξη και την πορεία της πυρκαγιάς, ενώ βρέθηκε στο και πλευρό συμπολιτών που έχασαν τα σπίτια και τις περιουσίες τους, εκφράζοντας τη θερμή τους συμπαράσταση.

Όπως ανέφερε ο κ. Σκιαδαρεσης μετά τη μεγαλη καταστροφή που υπέστησαν δεκάδες χωριά και οικισμοί σε Αχαΐα και Ηλεία η περιφερειακή Αρχή πρέπει να ζητήσει άμεσα να κηρυχθεί η περιοχή σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, προκειμένου να ξεκινήσει η καταγραφή των ζημιών σε οικίες, αγροτικές εγκαταστάσεις, ζωικό κεφάλαιο και δίκτυα υποδομών, να καταβληθούν αποζημιώσεις στους πυρόπληκτους και να αποκατασταθούν οι ζημιές.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις