ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ

/

Τα εύσημα στην ΝΕ Πατρών από τον δήμαρχο Κ. Πελετίδη- ΦΩΤΟ

Κοινοποίηση
Tweet

Άνοδος στην Α1 Εθνική πόλο

Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, υποδέχτηκε, σήμερα (Πέμπτη 23 Μαΐου) το μεσημέρι στο Δημαρχείο, την πρωταθλήτρια ομάδα της Α2 Πόλο Ανδρών της ΝΕΠ.

Παρών στην συνάντηση ήταν ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Πρασίνου ,Τάκης Πετρόπουλος.

Τους αθλητές συνόδευε αντιπροσωπεία του Δ.Σ. της ΝΕΠ με επικεφαλής τον Πρόεδρο Μανώλη Τσουράμανη καθώς και ο προπονητής της ομάδας Μάκης Λυκούδης.

Ο Δήμαρχος συνεχάρη τους παίκτες, τον προπονητή και τα μέλη του Δ.Σ. και επισήμανε την ιδιαίτερη σημασία της επιτυχίας της ΝΕΠ, η οποία επιτεύχθηκε με νέους αθλητές που γαλουχήθηκαν στους κόλπους του συλλόγου.

Ο Προπονητής της ομάδας ευχαρίστησε τον Δήμαρχο και του ζήτησε να συνεχίσει να στηρίζει ο Δήμος την προσπάθεια της ΝΕΠ, ενώ  επισήμανε το μεγάλο ενδιαφέρον της Δημοτικής Αρχής για τον Αθλητισμό και ειδικότερα του Αντιδημάρχου Τ. Πετρόπουλου με τον οποίο, όπως είπε, υπάρχει άριστη συνεργασία και ενδιαφέρον από την πλευρά του για όλα τα αθλήματα.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της ΝΕΠ αφού ευχαρίστησε τον Δήμαρχο για τη στήριξη, αναφέρθηκε στα ζητήματα που αντιμετωπίζει ο σύλλογος κυρίως από την έλλειψη επαρκών υποδομών και σημείωσε ότι τα προβλήματα θα οξυνθούν με το κλείσιμο του κολυμβητηρίου «Πεπανός» για την ενεργειακή του αναβάθμιση, λέγοντας ότι από τώρα πρέπει να αναζητηθούν λύσεις για την ακώλυτη προετοιμασία της ομάδας για το πρωτάθλημα της Α Εθνικής.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Sports