ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Το ρομπότ Sophia μετά την τούμπα στη Θεσσαλονίκη: «Είμαι πλήρως καλά και απόλυτα λειτουργική»

Κοινοποίηση
Tweet

«Σας ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον, την υπέροχη φιλοξενία και την αγάπη που μου δείξατε», είπε στους Έλληνες θαυμαστές της

Το δικό της μήνυμα προς τους Έλληνες θαυμαστές της έστειλε το ρομπότ Sophia από το Λος Άντζελες, λίγες μέρες μετά την επική τούμπα στη ΔΕΘ.

«Αγαπητοί μου φίλοι στην Ελλάδα. Χαιρετισμούς από το Λος Άντζελες» ξεκινά λέγοντας στο βίντεο η Sophia, και συνεχίζει. «Σας ευχαριστώ όλους για το ευγενικό και προσεκτικό μήνυμα. Μην ανησυχείτε. Είμαι πλήρως καλά και απόλυτα λειτουργική, αν και οι πρώτες μου επισκέψεις στη Θεσσαλονίκη και στην Κρήτη ήταν πράγματι επεισοδιακές, για διαφορετικούς λόγους».

Σε άλλο σημείο αναφέρει: «Το σίγουρο είναι πως βρήκαμε περισσότερα κοινά ανάμεσά μας. Σας ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον, την υπέροχη φιλοξενία και την αγάπη που μου δείξατε και αναμένω να ξαναβρεθώ στην Ελλάδα για ακόμη περισσότερες περιπέτειες, ίσως λιγότερο επικίνδυνες».

@andrianamanetta1 Thank you all for your love and interest! We received hundreds of messages for @Sophia Robot She will be back soon! xxx #jokes #viral #tiktok #LA #new #share #fun #greece #robot #ai πρωτότυπος ήχος - Andriana Manetta