SPOTLIGHT

/

Σοφία Βόσσου: “Ο γιατρός μου είπε πως πεθαίνω, ήμουν 37 κιλά”

Κοινοποίηση
Tweet

Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε για την περιπέτεια της υγείας της, τον Ανδρέα Μικρούτσικο και την Έλντα Πανοπούλου

Καλεσμένη στην εκπομπή “Στούντιο 4” της ΕΡΤ βρέθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (26/04) η γνωστή τραγουδίστρια Σοφία Βόσσου, η οποία μίλησε, μεταξύ άλλων, για το πρόβλημα υγείας που την ταλαιπώρησε, τον Ανδρέα Μικρούτσικο, την Έλντα Πανοπούλου.

Η Σοφία Βόσσου για το πρόβλημα υγείας της
“”Πεθαίνεις” μου λέει ο γιατρός, παραμονή Πρωτοχρονιάς” είπε η Σοφία Βόσσου, μιλώντας για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε πριν από μερικά χρόνια. “Είχα φτάσει 37 κιλά”.

“Έκανε στένωση ο οισοφάγος μου, κάναμε ένα χειρουργείο. Στις 7 μέρες, ενώ πήγε καλά, κάνει διάτρηση το στομάχι μου. Κάνουμε δεύτερο χειρουργείο… Δεν έκλεισε η παροχέτευση, έκανε συρίγγιο” περιέγραψε και πρόσθεσε:

“Δεν μπορούσα να φάω. Μου έκαναν μια ορμόνη για να σταματήσει το συρίγγιο και αλλοιώθηκε η γεύση μου. Ό,τι έτρωγα ήταν σαν γλυκανάλατο. Βάλε και την ταλαιπωρία, τα σωληνάκια, με έθρεφαν με ασκούς, άλλαξα πόσες φορές αίμα”.

“5 Δεκέμβρη είχα βγει στα social να ευχαριστήσω τον κόσμο για τις ευχές για τα γενέθλιά μου, σαν “πτώμα”, με το καπελάκι μου, κανονικά” είπε.

Όπως αποκάλυψε, ο γιατρός της είπε να μπει στο Ιπποκράτειο γιατί “πεθαίνει”, αλλά επειδή ήταν παραμονή Πρωτοχρονιάς του είπε “Θα έρθω την άλλη μέρα. Δεν πεθαίνω ακόμα, θα πεθάνετε όλοι, εγώ δεν πεθαίνω”, γιατί ήθελε να κάνει τραπέζι. Όπως κι έγινε.

 Σοφία Βόσσου: “Ο Ανδρέας Μικρούτσικος είναι οικογένειά μου”
“Ο Ανδρέας Μικρούτσικος είναι οικογένειά μου. Δηλαδή, θα πω έχω το παιδί μου, τον κολλητό μου και τον Ανδρέα Μικρούτσικο, σαν στενή οικογένεια. Δεν ξέρω, για κάποιο λόγο οι άνθρωποι δεν τιμούν τη ζωή τους. Με έναν άνθρωπο που έχεις μοιραστεί την ψυχή σου, το σώμα σου, τα πάντα σου… Όταν ήσασταν μαζί ήταν καλός και μετά έγινε χάλια; Δεν είχαμε εξάρσεις άσχημα. Χωρίζω πολύ ωραία. Ζήσαμε δέκα υπέροχα χρόνια μαζί“ είπε για τον Ανδρέα Μικρούτσικο.

“Δεν χωρίσαμε μετά απ’ τη συνέντευξη με τον Μαστοράκη, έτσι το έβγαλαν” σημείωσε.

Επίσης, είπε για τη σχέση τους: “Ο ένας συμπλήρωνε τον άλλο. Είχε ελλείψεις ο Αντρέας που κάλυπτα εγώ και ελλείψεις μου που κάλυπτε ο Αντρέας. Με συμπλήρωνε στο ότι ρίσκαρε, μου άρεσε η ταχύτητά του, η ευφυΐα του, η σπιρτάδα του και λάτρευα και το χιούμορ του. Κάναμε απίθανες πλάκες. Μου απελευθέρωσε πάρα πολλά στοιχεία”.

 Σοφία Βόσσου για Έλντα Πανοπούλου: “Τα σπάσαμε”
Η Σοφία Βόσσου μίλησε, επίσης, για τη συνεργασία της με την Έλντα Πανοπούλου και πώς, τελικά, τα σπάσανε.

“Στο πρωινό που κάναμε με την Έλντα Πανοπούλου, στο “Μεταξύ μας” κάναμε ένα ανατρεπτικό πρωινό. Ήταν σπίτι, μπαινόβγαινε κόσμος και το είχαμε κάνει τελείως τσέτουλο! Δεν ήταν δηλαδή οι παρουσιάστριες οι σον σον που τους μιλάει ο αρχισυντάκτης από το αυτί. Πρώτα απ’ όλα εγώ δεν μπορούσα με τα ακουστικά με τίποτα. Αυτό ήταν το 1994, την χρονιά που βγήκε και η Ελένη Μενεγάκη. Ήταν αρχικά η Πανοπούλου να είναι από εκεί με την Πόπη Χατζηδημητρίου, τελικά βούλιαξε το θέμα αυτό και πήγε η Μενεγάκη“.

“Την ίδια στιγμή μου λέει η Σακελλαρίου τότε πως “έχει μείνει η Πανοπούλου χωρίς δουλειά, να έρθει να παρουσιάσει ένα θεματάκι”. “Τι λες μωρή, ολόκληρη Πανοπούλου; Φέρ’ την να συμπαρουσιάσουμε με την γυναίκα” της είπα και έτσι έγινε αυτό. Γίναμε τότε φίλες αλλά στην πορεία λίγο τα σπάσαμε” περιέγραψε η Σοφία Βόσσου.

Όσο για το αν τα βρήκανε στη συνέχεια, απάντησε: “Νομίζω πως όταν κάτι σπάει, άμα δεν δένουν δυο χαρακτήρες, δεν δένουν. Δεν μπορείς να τα βρεις. Εντάξει, δεν είμαστε και σκοτωμένες“.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Spotlight