SPOTLIGHT

/

Επιστρέφει στα δημόσια καθήκοντά του ο βασιλιάς Κάρολος

Κοινοποίηση
Tweet

Μαζί με την Καμίλα θα πραγματοποιήσουν κοινή επίσκεψη σε κέντρο θεραπείας καρκίνου, στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Macmillan Cancer Centre, στο Λονδίνο

Σύμφωνα με ανακοίνωση από το Παλάτι του Μπάκινγχαμ ο Βασιλιάς Κάρολος και η σύζυγός του, Καμίλα θα πραγματοποιήσουν κοινή επίσκεψη σε κέντρο θεραπείας καρκίνου, στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Macmillan Cancer Centre, στο Λονδίνο, την επόμενη Τρίτη, όπου θα συναντήσουν γιατρούς και ασθενείς.

Αυτή η επίσκεψη θα είναι η πρώτη σε μια σειρά υποχρεώσεων που θα αναλάβει ο Κάρολος τις επόμενες εβδομάδες.

Επιπλέον, ανακοινώθηκε από το παλάτι ότι ο Βασιλιάς και η Βασίλισσα θα φιλοξενήσουν τον Αυτοκράτορα και την Αυτοκράτειρα της Ιαπωνίας τον Ιούνιο.

«Καθώς πλησιάζει η πρώτη επέτειος από την στέψη τον περασμένο Μάιο, ο βασιλιάς Κάρολος και η βασίλισσα Καμίλα παραμένουν βαθιά ευγνώμονες για τις πολλές ευχές που έχουν λάβει από όλο τον κόσμο κατά τη διάρκεια του περασμένου έτους», καταλήγει η ανακοίνωση.

Ο Αυτοκράτορας και η Αυτοκράτειρα της Ιαπωνίας δέχτηκαν την πρόσκληση για την κρατική επίσκεψη στο Ηνωμένο Βασίλειο στα τέλη Ιουνίου 2024 στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ.

Ο Βασιλιάς έχει επισκεφτεί την Ιαπωνία πέντε φορές ως Πρίγκιπας της Ουαλίας.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Spotlight