ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πασχαλινό παζάρι διοργανώνει η «Φλόγα» στο χώρο του νέου της γραφείου στην Κανάρη 40

Κοινοποίηση
Tweet

Έως & την Μ. Πέμπτη 2 Μαΐου 2024 - Τα έσοδα της εορταγοράς θα διατεθούν για τη στήριξη των παιδιών με καρκίνο και των οικογενειών τους & για το πολύπλευρο έργου της «Φλόγας»

Το Παράρτημα Πάτρας του Συλλόγου Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Φλόγα», καλεί τον κόσμο στο γιορτινό Πασχαλινό παζάρι που διοργανώνει έως και την Μ. Πέμπτη 2 Μαΐου 2024.

Το παζάρι θα φιλοξενηθεί στο νέο γραφείο του Συλλόγου που εδρεύει στον πεζόδρομο της οδού Κανάρη 40 και Μαιζώνος.

Πρόκειται όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, για ένα ζεστό καταφύγιο που αποτελεί παραχώρηση του Καραμανδανείου Νοσοκομείου Παίδων μετά από σχετική απόφαση του ΔΣ. Καθοριστικό ρόλο στη διάθεση του χώρου έπαιξε η διοικήτρια του νοσοκομείου «Καραμανδάνειο», Ασπασία Ρηγοπούλου, η οποία χρόνια τώρα είναι κοντά στη «Φλόγα» και προσφέρει ποικιλοτρόπως ως επιστήμονας και ως άνθρωπος.

Ωστόσο η λειτουργία του νέου γραφείου της «Φλόγας», δεν θα ήταν δυνατή, συνεχίζει η ανακοίνωση, αν ο διοικητής της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας Γιάννης Καρβέλης δεν μεριμνούσε για την ανακατασκευή του. Ο ίδιος προσωπικά, όπως κάνει άλλωστε από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε τα καθήκοντά του με τις αποφάσεις του και τις ενέργειές του ενισχύει και διευκολύνει το έργο του συλλόγου της «Φλόγας» και μεριμνά για την καλύτερη φροντίδα των παιδιών με καρκίνο. 

Όλα αυτά όπως και οι φίλοι του Συλλόγου που μερίμνησαν για τον εξοπλισμό του θα ανακοινωθούν επισήμως κατά την τέλεση των εγκαινίων του γραφείου που θα γίνουν μετά το Πάσχα.

Μέχρι λοιπόν και τις 2 Μαΐου, όσοι επιθυμείτε μπορείτε να επισκεφτείτε τον χώρο στο πλαίσιο της εορταγοράς όπου μπορείτε να βρείτε λαμπάδες για μικρούς και μεγάλους, πασχαλινά εδέσματα αλλά και εξαιρετικές πασχαλινές και ανοιξιάτικες δημιουργίες που κατασκεύασαν τα παιδιά, οι γονείς, οι φίλοι του Συλλόγου.

Τα έσοδα της εορταγοράς θα διατεθούν για τη στήριξη των παιδιών με καρκίνο και των οικογενειών τους καθώς και του πολύπλευρου έργου της «ΦΛΟΓΑΣ» (ξενώνες φιλοξενίας των παιδιών, ιατρικά μηχανήματα, μισθοδοσίες γιατρών - νοσηλευτών, κατ’ οίκον νοσηλεία, κάλυψη ιατρικών εξετάσεων - θεραπειών) .

Το παζάρι θα είναι ανοιχτό τις εξής ώρες: 9.00-13.00 και 17.00-21.00 (ενώ τη Μεγάλη Εβδομάδα το παζάρι θα λειτουργεί μόνο τις πρωινές ώρες).

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις