ART

/

Τηλεοπτική σειρά η ζωή της Μπριζίτ Μακρόν, πως η καθηγήτρια έγινε πρώτη κυρία

Μπακοπούλου Άντυ
andy_bak@hotmail.com
Κοινοποίηση
Tweet

Ανακοινώθηκε η παραγωγή, αλλά χωρίς το καστ. Δεν σχετίζεται λέει το γραφείο της συζύγου του Γάλλου προέδρου

Ανθούν οι βιογραφίες διάσημων προσωπικοτήτων στο σινεμά και στην tv.  Mόλις γνωστοποιήθηκε πως η ιστορία της Brigitte Macron, που από καθηγήτρια έγινε πρώτη κυρία της Γαλλίας, θα αποτυπωθεί σε δραματική τηλεοπτική σειρά.

Ο τίτλος είναι «Brigitte, une femme libre- Μπριζίτ, μια ελεύθερη γυναίκα» με τη σφραγίδα της εταιρεία παραγωγής Gaumont, που μας σύστησε την αστυνομική επιτυχία «Lupin» στο Netflix.

Οι δημιουργοί ανακοίνωσαν ότι θα καταγράψουν το  «παραμυθένιο ταξίδι» της Brigitte Macron, καθώς η γνωριμία της με τον νυν Γάλλο πρόεδρο, Emmanuel Macron σφράγισε τη διαδρομή της.

Η 71χρονη σήμερα Brigitte γνώρισε για πρώτη φορά τον σημερινό σύζυγό της Emmanuel, ενώ δίδασκε στο λύκειό του στην Αμιέν της βόρειας Γαλλίας. Το πρώτο επεισόδιο πρόκειται να καταγράψει αυτή τη συνάντηση, δήλωσε σεναριογράφος. Οι Macron, που έχουν διαφορά ηλικίας 24 ετών, παντρεύτηκαν το 2007, με τον Emmanuel να γίνεται ο νεότερος πρόεδρος της Γαλλίας.

«Η Brigitte Macron είναι ένας συναρπαστικός χαρακτήρας και θέλουμε να τον αντιμετωπίσουμε με σχεδόν μελοδραματικό τρόπο, λόγω της ρομαντικής διάστασης της μοίρας της»,  δήλωσε η συγγραφέας Bénédicte Charles στη Le Figaro.

Το καστ δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί, αλλά η σειρά θα έχει διάρκεια έξι επεισοδίων των 45 λεπτών. Πέρυσι, αντίστοιχη πρόταση ήταν το «Bernadette», όπου η Κατρίν Ντενέβ υποδύθηκε τη γυναίκα του πρώην προέδρου Jacques Chirac. Το περιβάλλον της κυρίας Μακρόν πάντως κράτησε αποστάσεις και δήλωσε άσχετο με το σήριαλ που ετοιμάζεται.

 Ειδήσεις Τώρα

O Missoni μετέτρεψε σε showroom διαμέρισμα influencer λόγω της Design Week του Μιλάνου

Και η Ζεντάγια με Celia Kritharioti, διάλεξε εκρηκτικό neon green λόγω των tennis balls

«Ξεχειλίζει» στα μαγιό της εταιρείας της η Κιμ Καρντάσιαν, styling by Carine Roitfeld

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Best View