ΑΓΟΡΑ

/

Άνοιξη: Ευκαιρία για χρώμα στα καθημερινά σύνολα με αυτά τα tips

Κοινοποίηση
Tweet

Ενημερωθείτε αναλυτικά

Κάθε εποχή έχει τη χάρη της, αλλά όπως και να έχει, πάντα η άνοιξη θα έχει μια ξεχωριστή θέση στις καρδιές μας. Η φύση αναδεικνύει όλο της το μεγαλείο και καλεί κι εσάς να κάνετε το ίδιο με τα πιο στυλάτα σας σύνολα. Αυτή η μοναδική “έκρηξη” ζωντάνιας, ανανέωσης και χρωμάτων είναι που μας εμπνέει και χαράζει κάθε χρόνο το δρόμο για τους πιο κομψούς και ζωηρούς συνδυασμούς. Η προσθήκη χρώματος στα καθημερινά, ανοιξιάτικα outfits είναι μια τακτική που ακολουθούν πιστά οι περισσότερες fashion experts και λατρεύεται ετησίως όλο και περισσότερο.

Ποιό είναι όμως το μυστικό; Πώς θα καταφέρετε να πετύχετε ένα αρμονικό δέσιμο μεταξύ των χρωμάτων; Μην ανησυχείτε! Ο οδηγός που σας έχουμε ετοιμάσει υπόσχεται να φέρει μια φρέσκια πνοή στα συνολάκια σας. Ώρα λοιπόν να ενσωματώσετε το χρώμα με στυλ κι αυτοπεποίθηση με τη βοήθεια των παρακάτω tips!

1.   Μικρές και διακριτικές προσθήκες για αρχή

Η πρώτη, κι ίσως η πιο έξυπνη επιλογή που θα μπορούσαμε να σας δώσουμε, θα ήταν να ξεκινήσετε με μικρά βήματα. Σε καμία περίπτωση δε θα θέλατε να υπερφορτώσετε το look σας με πολλά κι αταίριαστα χρώματα. Ειδικά αν δεν έχετε συνηθίσει να φοράτε τις πιο έντονες αποχρώσεις, η ιδανική πρόταση θα ήταν να κάνετε πρώτα μια σωστή έρευνα αγοράς. Απολαύστε μια ανοιξιάτικη shopping day, περιηγηθείτε στα καταστήματα κι ανακαλύψτε τα φωτεινά ρούχα και αξεσουάρ celestino.gr. Ό,τι σας κεντρίσει την προσοχή, αξίζει μια θέση στο καλάθι σας!

Αφού λοιπόν διαλέξετε τα αγαπημένα σας κομμάτια, μπορείτε τώρα να δημιουργήσετε τα outfits σας! Για παράδειγμα, αντί για ένα κλασικό μπλε τζιν, προτιμήστε ένα χακί, παστέλ ροζ, ακόμα και κοραλί. Όσο για το μπλουζάκι, δε χρειάζεται να ψάξετε και πολύ! Ένα λευκό T-shirt κάνει άψογα τη δουλειά του, χωρίς να γεμίζει το τελικό σύνολο με υπερβολική πληροφορία. Όσον αφορά τα αξεσουάρ, μπορείτε να προσθέσετε ένα καπέλο σε μια επίσης fun απόχρωση, που μπορεί να ταιριάζει με το παντελόνι, ή μια chunky ζώνη που θα τονίσει ιδιαίτερα τη σιλουέτα σας!

2.   “Ζωηρά” παπούτσια

Είναι ευρέως γνωστό ότι όσο βαρετό κι αν είναι ένα σύνολο, τα παπούτσια μπορούν να το μεταμορφώσουν, δίνοντάς του χαρακτήρα και στυλ. Θέλοντας και μη, όσο κι αν έξω λάμπει ο ανοιξιάτικος ήλιος, δεν υπάρχει πάντα διάθεση για τολμηρά συνολάκια. Γι’αυτό λοιπόν, τις περισσότερες φορές μπορείτε να στραφείτε σε ένα χρωματιστό ζευγάρι παπούτσια, το οποίο θα προσθέσει από μόνο του μια πιο παιχνιδιάρικη διάθεση στο ντύσιμό σας.

 Για τις casual εμφανίσεις σας, οι επιλογές είναι αμέτρητες. Η γοητεία των sneakers κερδίζει όλο και περισσότερους, δίνοντας μια ευρεία γκάμα από χρώματα, μοτίβα και σχέδια για να διαλέξει κανείς. Συγκεκριμένα, βλέπουμε ροζ, κόκκινα, μπλε, πράσινα, ακόμα και κίτρινα sneakers να “σαρώνουν” στο streetwear. Αυτά τα παπούτσια θα γίνουν ο πρωταγωνιστής του look σας και θα προσθέσουν πολλή προσωπικότητα στη γκαρνταρόμπα σας. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα έχετε καταφέρει ένα ανεπιτήδευτα στυλάτο σύνολο, χωρίς να έχετε ξοδέψει ώρες μπροστά από την ντουλάπα σας!

3.    Ώρα για color blocking

Ήρθε η ώρα να δείτε τα χρώματα με μια άλλη ματιά, χάρη στο color blocking. Αν “δαμάσετε” αυτή την τεχνική, τότε η αντίληψη των χρωμάτων και το ταίριασμα των ρούχων θα σας είναι παιχνιδάκι. Το μυστικό του color blocking βρίσκεται στην ισορροπία. Δεν είναι απαραίτητο κάθε κομμάτι του outfit σας να “φωνάζει”. Για παράδειγμα, αν διαλέξετε ένα πιο “ζωηρό” πανωφόρι, με διάφορα σχέδια και χρώματα, τότε τα άλλα κομμάτια μπορούν να είναι πιο “ήσυχα”, λειτουργώντας εξισορροπητικά προς τα υπόλοιπα.

Το color blocking ξεκινά όταν “παίζεις” με τουλάχιστον τρία διαφορετικά χρώματα. Η χρωματική παλέτα είναι μεγάλη και γι’αυτό μπορούν να επιτευχθούν μοναδικοί κι ανατρεπτικοί συνδυασμοί. Δοκιμάστε ένα πορτοκαλί μπλουζάκι με ένα ροζ πανωφόρι και μια πράσινη τσάντα ή ενα ροζ φόρεμα, με ένα κίτρινο παλτό κι ένα κόκκινο τσαντάκι. Αυτό το ξεχωριστό ταίριασμα είναι σίγουρα κάτι που δε βλέπει κανείς κάθε μέρα, καθώς κι ένας ιδιαίτερος τρόπος να δηλώσετε την ανοιξιάτικη διάθεσή σας!

4.   Πολύχρωμα κοσμήματα

Όσο κι αν αγαπάτε τα χρυσά ή ασημένια σας κοσμήματα, είναι καιρός να δώσετε μια ευκαιρία και στην πιο “παιχνιδιάρικη” πλευρά τους. Κάνοντας ένα ταξίδι πίσω στο χρόνο, επιστρέφουμε στα 90’s, στη δεκαετία που “εδρεύουν” τα χρωματιστά σκουλαρίκια, κολιέ, δαχτυλίδια και βραχιόλια. Πολλοί ίσως τα κοιτούν και με μια πιο νοσταλγική ματιά, καθώς θυμίζουν τα παιδικά κοσμήματα που όλα τα κοριτσάκια αγαπούσαν. Η δυναμική τους επιστροφή, με ένα πιο μοντέρνο twist, έχει κατακλύσει τα social media κι οι περισσότερες influencers ποζάρουν με τα πιο chunky, χρωματιστά και statement κοσμήματα.

Ειδικά αν δεν είστε έτοιμες να γεμίσετε με χρώμα τα συνολάκια σας, μερικά chunky και χρωματιστά σκουλαρίκια ή chokers θα δώσουν εύκολα μια φωτεινή πινελιά στο look σας. Επιπλέον, μπορείτε να επιλέξετε και κολιέ με χρωματιστές πέτρες, ματάκια ή χάντρες. Ακόμα και με τα πιο απλά outfit, αυτά τα κοσμήματα μπορούν εύκολα να δηλώσουν τον ερχομό της άνοιξης, αλλά και να δώσουν μια φρέσκια και νεανική πνοή στα καθημερινά σας σύνολα!

Μερικές χρωματιστές πινελιές είναι αρκετές για να δείχνετε το ίδιο λαμπερές με τον ανοιξιάτικο ήλιο! Εμπνευστείτε από τη μαγεία της φύσης, τα λουλούδια και τα χρώματα που οργιάζουν κι αδράξτε τη μέρα με μοναδικά, φωτεινά κι ανανεωμένα κομμάτια!

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Αγορά