ΣΙΝΕΜΑ

/

Πρίκουελ της "Προφητείας" του 1976 κάνει πρεμιέρα στις Ελληνικές αίθουσες στις 4 Απριλίου

Μαρτάτος Tάκης
Κοινοποίηση
Tweet

Τίτλος της ταινίας, "Ο Πρώτος Οιωνός" και παίζουν οι Nell Tiger Free, Tawfeek Barhom, Sonia Braga, Μπίλι Νάι

To φιλμ ψυχολογικού τρόμου με τίτλο «Ο Πρώτος Οιωνός – The First Omen» σε σκηνοθεσία της Arkasha Stevenson θα βγει στις Ελληνικές αίθουσες στις 4 Απριλίου 2024 σε διανομή της Feelgood, ταυτόχρονα με την πρεμιέρα του στις αίθουσες της Βορείου Αμερικής.

 Όταν μια νεαρή Αμερικανίδα φτάνει στη Ρώμη για να αφιερώσει τη ζωή της στην υπηρεσία της εκκλησίας, συναντά ένα σκοτάδι που την κάνει να αμφισβητήσει την ίδια της την πίστη και αποκαλύπτει μια τρομακτική συνωμοσία που ελπίζει να φέρει τη γέννηση του κακού.

Στην ταινία "Ο Πρώτος Οιωνός" που όπως διαβάσαμε, είναι πρίκουελ της επιτυχημένης ταινίας τρόμου του 1976 «Η Προφητεία» του Ρίτσαρντ Ντόνερ (έπαιζαν τότε ο Γκρέγκορι Πεκ και η Λι Ρέμικ), πρωταγωνιστούν οι Nell Tiger Free ("Servant"), Tawfeek Barhom ("Mary Magdalene"), Sonia Braga ("Kiss of the Spider Woman", «Μιλάγκρο η γη της σύγκρουσης»), Ralph Ineson ("The Northman") και ο Bill Nighy (υποψήφιος για Όσκαρ α’ ανδρικού ρόλου για το φιλμ "Living"). Η ταινία σε σκηνοθεσία της Arkasha Stevenson από το Λος Άντζελες, βασίζεται σε χαρακτήρες που δημιούργησε ο David Seltzer ("The Omen"), και ιστορία του Ben Jacoby ("Bleed").

Το σενάριο συνυπογράφουν οι Tim Smith & Arkasha Stevenson και Keith Thomas ("Firestarter"). Παραγωγοί είναι οι David S. Goyer ("Hellraiser") και Keith Levine ("The Night House") και εκτελεστικοί παραγωγοί οι Tim Smith, Whitney Brown ("Rosaline") και Gracie Wheelan.

Η ταινία «Ο Πρώτος Οιωνός» με διάρκεια 119 λεπτά, είναι συνολικά το 6ο φιλμ του franchise τρόμου «The Omen». Όπως προείπαμε, το «The First Omen» είναι προγραμματισμένο για πρεμιέρα από το στούντιο της 20th Century Studios στις ΗΠΑ στις 5 Απριλίου 2024.

Την ταινία την περιμένουμε για προβολή και στην Πάτρα στη Βέσο Μάρε.

Για την «Προφητεία - The Omen» του 1976 που είχε λάβει ανάμεικτες κριτικές, να θυμίσουμε πως ήταν εμπορική επιτυχία με πάνω από 60 εκατ. δολάρια εισπράξεις στο Αμερικάνικο box office. Είχε λάβει 2 υποψηφιότητες για Όσκαρ κερδίζοντας το βραβείο Όσκαρ καλύτερης μουσικής επένδυσης για τον Jerry Goldsmith. Το 2006, είχε κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες το ριμέικ της «Προφητείας» σε σκηνοθεσία του John Moore με την Τζούλια Στάιλς, τον Λιβ Σράιμπερ και τη Μία Φάροου που είχαμε δει και στην Πάτρα.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Culture