SPOTLIGHT

/

Η 34χρονη ηθοποιός Κατ Γκρέιαμ θα είναι η Νταϊάνα Ρος στην ταινία «Michael»

Κοινοποίηση
Tweet

Υπάρχουν νέες προσθήκες στο καστ της επερχόμενης βιογραφικής ταινίας για τον Μάικλ Τζάκσον, «Michael»

Με την ταινία για την αείμνηστη Έιμι Γουαινχάουζ «Βack to black» να αναμένεται στις 11 Απριλίου 2024 στις κινηματογραφικές αίθουσες της Αμερικής, είδαμε πως ετοιμάζεται και μία νέα μουσική, βιογραφικού περιεχομένου ταινία, αυτή τη φορά για το θρυλικό Μάικλ Τζάκσον.

Όπως γράφτηκε, υπάρχουν νέες προσθήκες στο καστ της επερχόμενης βιογραφικής ταινίας για τον Μάικλ Τζάκσον «Michael» ανακοινώθηκαν.

Μεταξύ των ρόλων για τους οποίους έχει γίνει η επιλογή των ηθοποιών είναι θρυλικές προσωπικότητες της μουσικής βιομηχανίας, όπως η Νταϊάνα Ρος, ο Κουίνσι Τζόουνς και η μεγαλύτερη αδερφή του βασιλιά της ποπ, Λατόγια Τζάκσον.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Variety, η πρωταγωνίστρια της σειράς «The Vampire Diaries», Κατ Γκρέιαμ θα υποδυθεί την εμβληματική τραγουδίστρια, τραγουδοποιό και ηθοποιό, Νταϊάνα Ρος.

Η 34χρονη Kat Graham είναι Αμερικανίδα ηθοποιός, τραγουδίστρια, χορεύτρια και ακτιβίστρια. Έχει παίξει την Bonnie Bennett στην δραματική σειρά The CW The Vampire Diaries, και στις ταινίες The Parent Trap, 17 Again, The Roommate, Honey 2, Addicted και All Eyez on Me.

Τώρα αναλαμβάνει να υποδυθεί την μεγάλη κυρία της σόουλ μουσικής Diana Ross που είναι σήμερα αισίως 80 ετών.

Με στοιχεία & από το ΑΠΕ

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Spotlight