FOOD

/

Μοσχάρι νουά με κόκκινο κρασί και δαμάσκηνα από την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου

Κοινοποίηση
Tweet

Μια εύκολη, λαχταριστή και γρήγορη συνταγή, για όλα τα γούστα

Λαχταριστή η συνταγή που ετοίμασε  η σεφ Αργυρώ Μπαρμπαρίγου στην κουζίνα της «Ελένης».

Μοσχάρι νουά με κόκκινο κρασί και δαμάσκηνα, μια εύκολη, λαχταριστή και γρήγορη συνταγή, για όλα τα γούστα.

Ακολουθήστε τις οδηγίες της σεφ και καλή σας απόλαυση.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Life