ΑΓΟΡΑ

/

TEDxPatras 2023: Ποδηλατοβόλτα “Bridging Within” στο Λιμάνι της Πάτρας

Κοινοποίηση
Tweet

Την Κυριακή 26 Νοεμβρίου

Το πρωί της Κυριακής 26 Νοεμβρίου 2023, το TEDxPatras, ο Οργανισμός Λιμένος Πατρών και ο Ποδηλατικός Όμιλος Πατρών, διοργανώνουν μια ξεχωριστή ποδηλατική διαδρομή μακριά από τον καθημερινό θόρυβο της πόλης Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του TEDxPatras "η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 11:00 π.μ. από το Νέο Λιμάνι και θα καταλήξει στο Παλαιό Λιμάνι, ενώνοντας έτσι τα δύο λιμάνια της πόλης μέσα από μια συμβολική διαδρομή.

Η εκδήλωση εμπνέεται από το φετινό θέμα του TEDxPatras 2023, “Bridging Within”, και αποσκοπεί να αναδείξει την ποδηλασία ως έναν βιώσιμο τρόπο μετακίνησης. Τον τερματισμό της διαδρομής θα σηματοδοτήσει το After-Ride Party στο Santa Rosa, όπου οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν Zero Waste Cocktails, φτιαγμένα από την ομάδα του Abbey.

Ώρα συνάντησης 11:00 στο Νέο Λιμάνι: Κεντρικά Γραφεία ΟΛΠΑ

Η συμμετοχή είναι ανοιχτή σε όλους τους φίλους του ποδηλάτου και ενθαρρύνεται η χρήση κράνους για την ασφάλεια όλων. Για τα παιδιά ηλικίας 6-14 ετών, η συνοδεία από ενήλικα είναι υποχρεωτική.

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχών διατίθενται εδώ: https://bit.ly/46s92uJ. 

Μη χάσετε αυτή την μοναδική ευκαιρία να ενώσετε την αγάπη σας για το ποδήλατο με την εμπειρία της ανακάλυψης της Πάτρας.

Περισσότερες πληροφορίες και ερωτήσεις στo info@tedxpatras.com"

 

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Αγορά