ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πήλιο: Στο στενό περιβάλλον της 59χρονης επικεντρώνονται οι έρευνες - Τα ερωτηματικά γύρω από την ανθρωποκτονία

Κοινοποίηση
Tweet

Οι αρχές προσπαθούν να ξετυλίξουν το κουβάρι αρχής γενομένης από το όπλο του εγκλήματος.

Ένα πέπλο μυστηρίου καλύπτει την υπόθεση ανθρωποκτονίας της 59χρονης Γερμανίδας στη Μηλίνα, του Πηλίου, με τις Αρχές να προσπαθούν να ξετυλίξουν το κουβάρι, αρχής γενομένης από το όπλο του εγκλήματος.

Ο θάνατος της γυναίκας είχε δηλωθεί αιφνίδιος στις 24 Ιουλίου, δηλαδή πριν από 11 ημέρες, όταν ο σύζυγός της τη βρήκε νεκρή στην αυλή του σπιτιού, ωστόσο σύμφωνα με την νεκροψία- νεκροτομή οφείλεται τελικά σε ανθρωποκτονία, καθώς η τουρίστρια δέχτηκε πισώπλατα σφαίρα.

H Eισαγγελία Βόλου διέταξε προκαταρκτική έρευνα. Εντύπωση πάντως προκαλεί πως η γυναίκα ήταν νεκρή 4-5 ώρες προτού ο σύζυγός της δηλώσει τον θάνατό της.

Αμέσως μόλις έγιναν γνωστά τα αίτια του θανάτου ξεκίνησαν από την αστυνομία έρευνες, που είναι επικεντρωμένες στο οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον του θύματος. Οι αστυνομικές αρχές «χτενίζουν» όλο το Νότιο Πήλιο, δίχως μέχρι αργά χθες το απόγευμα να βρεθεί το όπλο.

Σύμφωνα με τη διαπίστωση της ιατροδικαστού, Χρυσαυγής Κούση, ο θάνατος της γυναίκας προήλθε από σφαίρα στην πλάτη, με όπλο διαμετρήματος 22mm.