ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ισπανία: Δέκα τραυματίες από ανατροπή τουριστικού λεωφορείου

Κοινοποίηση
Tweet

Της πορείας του εξετράπη τουριστικό λεωφορείο στην Αστούρια

Δέκα άνθρωποι τραυματίστηκαν όταν το τουριστικό λεωφορείο στο οποίο επέβαιναν εξετράπη της πορείας του σε επαρχιακό δρόμο και ανετράπη στην περιφέρεια της Αστούριας, στη βορειδυτική Ισπανία.

Στο λεωφορείο επέβαιναν συνολικά 49 άνθρωποι, ανάμεσά τους αρκετά παιδιά, σύμφωνα με δημοσιεύματα ισπανικών μέσων ενημέρωσης.

Επί τόπου έσπευσαν πυροσβέστες για τον απεγκλωβισμό επιβατών και ασθενοφόρα. Δύο γυναίκες, οι οποίες ήταν σοβαρά τραυματισμένες, διακομίστηκαν με ελικόπτερο σε νοσοκομείο. Συνολικά επτά άνθρωποι εξακολουθούν να νοσηλεύονται.

Οι εθνικότητες των τουριστών δεν έχουν γίνει γνωστές μέχρι στιγμής.

Το τουριστικό λεωφορείο ανήκει στην εταιρία ALSA και είχε αναχωρήσει από την πόλη Κοβαδόνγκα για εκδρομή στον εθνικό δρυμό Picos de Europa (Κορυφές της Ευρώπης).

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις