ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αναζητούνται οι γονείς 9χρονου - Βρέθηκε μόνος του στην Πανεπιστημίου

φωτ. αρχείου

Κοινοποίηση
Tweet

Τον ανήλικο εντόπισαν πολίτες

Συναγερμός σήμανε στις αρχές, καθώς ένα 9χρονο αγόρι βρέθηκε μόνο του να περιπλανιέται το απόγευμα της Παρασκευής 30 Ιουνίου, επί της οδού Πανεπιστημίου στην Αθήνα.

Το Χαμόγελο του παιδιού έδωσε στη δημοσιότητα, στο πλαίσιο σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Ανηλίκων Αθηνών, τη φωτογραφία του ανήλικου Νικόλα Χ., ηλικίας εννιά ετών (κατά δήλωση του), ο οποίος βρέθηκε να περιπλανιέται.

Τον ανήλικο εντόπισαν ευαισθητοποιημένοι πολίτες, οι οποίοι άμεσα ενημέρωσαν τις Αστυνομικές Αρχές και το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Ο ανήλικος έχει καστανά μάτια και μαλλιά, είναι αδύνατος και έχει ύψος 1.40. Την ημέρα που βρέθηκε, φορούσε κοντομάνικο μπλουζάκι μπλέ σκούρου χρώματος με στάμπα και λαδί σορτσάκι με σχέδια.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, κρίνεται απολύτως αναγκαία, επειδή η πλήρης διερεύνηση της υπόθεσης, η διακρίβωση των στοιχείων ταυτότητας του ανήλικου καθώς και των βιολογικών γονέων του και ο εντοπισμός αυτών ή άλλων πλησιέστερων συγγενών του, είναι αλλιώς αδύνατη.

Παρακαλείται όποιος πολίτης γνωρίζει οτιδήποτε να επικοινωνήσει άμεσα με το 100 ή «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» που λειτουργεί 24ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο από «Το Χαμόγελο του Παιδιού». Η επικοινωνία θα είναι εμπιστευτική και ανώνυμη.

Ειδήσεις Τώρα

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις