Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός απόψε στο ΟΑΚΑ - Πατρινό χρώμα με ρέφερι τον Χρήστο Χριστοδούλου
Ο Ολυμπιακός θέλει να κάνει το break στο break και ο Παναθηναϊκός το 2-0 στο ΟΑΚΑ στον σημερινό (22.00, ΝΕΤ) δεύτερο μεταξύ τους τελικό. Οι πράσινοι έσπασαν το πλεονέκτημα έδρας του Ολυμπιακού επικρατώντας στο ΣΕΦ την περασμένη Πέμπτη με 75-70 και επιθυμούν να συνεχίσουν να έχουν το... πλεονέκτημα κάνοντας το 2-0 μπροστά στους φιλάθλους τους στο κατάμεστο Ολυμπιακό Στάδιο.
Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Στράτου Περπέρογλου. Ο «Πέρπε» δεν είχε παίξει και στον πρώτο τελικό καθώς δεν έχει καταφέρει να ξεπεράσει ακόμα τον τραυματισμό του στον ώμο.
Από την άλλη, οι παίκτες του Ντούσαν Ιβκοβιτς θα κοιτάξουν να φύγουν για δεύτερη φορά φέτος με το «διπλό» κερδίζοντας εκ νέου το πλεονέκτημα έδρας ισοφαρίζοντας σε 1-1. Ο Σέρβος τεχνικός για ένα ακόμη παιχνίδι θα παρατάξει τους «ερυθρόλευκους» χωρίς τους τραυματίες Ράσο Νεστέροβιτς και Παναγιώτη Βασιλόπουλο.
Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Χριστοδούλου, Φούφης και Ψαριανός. Ο τρίτος αγώνας θα διεξαχθεί την Τετάρτη στο ΣΕΦ την ίδια ώρα.
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr