ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Νέος Κόσμος: Οι αρχές ερευνούν αν τα όπλα που βρέθηκαν στο αυτοκίνητο έχουν χρησιμοποιηθεί σε εγκληματικές ενέργειες

Κοινοποίηση
Tweet

Το αυτοκίνητο μεταφέρθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα

Άνδρες του εγκληματολογικού εξετάζουν εξονυχιστικά το αυτοκίνητο που βρέθηκε με βαρύ οπλισμό στο Νέο Κόσμο το βράδυ της Πέμπτης (08/06).

Στο αυτοκίνητο βρέθηκαν καλάσνικοφ, περίστροφα και χειροβομβίδες ενώ το αυτοκίνητο είχε κλαπεί τον περασμένο Ιανουάριο από την περιοχή της Νίκαιας και βρέθηκε από άνδρες της ομάδας Δίας στο Νέο Κόσμο.

Συγκεκριμένα το όχημα εντοπίστηκε χθες στην οδό Φανοσθένους και Σμιθ, ενώ σήμερα πήγε στο σημείο η ασφαλιστική εταιρεία στην οποία είχε περιέλθει η κυριότητα του οχήματος μετά την αποζημίωση στον ιδιοκτήτη προκειμένου να το παραλάβει.

Το αυτοκίνητο μεταφέρθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα του Νέου Κόσμου και η ασφαλιστική εταιρία έφερε σήμερα τα κλειδιά.

Τότε και κατά τη διαδικασία εντοπίστηκε εντός του οχήματος ο βαρύς οπλισμός και ενημερώθηκε άμεσα η Αστυνομία. Οι αστυνομικοί που άνοιξαν το αυτοκίνητο βρήκαν στο εσωτερικό του 2 καλάσνικοφ, 3 περίστροφα, αλεξίσφαιρα, φυσίγγια αλλά και χειροβομβίδα.

Στο σημείο έσπευσαν και στελέχη του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών. Η υπόθεση προς το παρόν βρίσκεται στην Ασφάλεια.

Πολύ σημαντικό ρόλο στην εξιχνίαση θα παίξουν οι κάμερες ασφάλειας, τα αποτυπώματα αλλά και το γενετικό υλικό που θα βρεθεί μέσα στο αυτοκίνητο.

Όπως αναφέρει η ΕΡΤ το σύνολο του οπλισμού θα μεταφερθεί στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για να διαπιστωθεί εάν τα όπλα έχουν χρησιμοποιηθεί στο παρελθόν σε εγκληματική ενέργεια.

Η υπόθεση χαρακτηρίζεται ως πολύ σοβαρή, καθώς πρόκειται για βαρύ οπλισμό που θα μπορούσε να ανήκει μόνο σε κάποια μεγάλη εγκληματική οργάνωση. Σύμφωνα με πληροφορίες, εξετάζεται αν το αυτοκίνητο συνδέεται με τη διπλή δολοφονία στον Κορυδαλλό.

 

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις