ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Εκλογές 2023: Η Χριστίνα Αλεξοπούλου στο Αστυνομικό Τμήμα Αιγιάλειας και στον ΕΦΚΑ Αιγίου

Κοινοποίηση
Tweet

Συναντήθηκε με τη διοίκηση και το προσωπικό του τμήματος

Επίσεκψη στο Αστυνομικό Τμήμα Αιγιαλείας πραγματοποίησε η Χριστίνα Αλεξοπούλου. Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση:

Η υποψήφια βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας κα Χριστίνα Αλεξοπούλου, επισκέφθηκε το Αστυνομικό Τμήμα Αιγιάλειας και συναντήθηκε με τη διοίκηση και το προσωπικό του Τμήματος.

Την κα Αλεξοπούλου υποδέχθηκε ο διοικητής του Τμήματος, Αστυνομικός Υποδιευθυντής κ. Βασίλειος Ροδόπουλος με τον οποίο συζήτησαν για τα ζητήματα ασφάλειας της περιοχής της Αιγιάλειας και την ανάγκη περαιτέρω ενίσχυσης του Τμήματος με προσωπικό. Στο πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας για τη νέα τετραετία, περιλαμβάνεται  ο σχεδιασμός τοπικών επιχειρησιακών παρεμβάσεων σε συνδυασμό με την αποδέσμευση πέντε χιλιάδων αστυνομικών που θα ενισχύσουν όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της περιφέρειας. Στην Αιγιάλεια, στόχος είναι να ενισχυθεί η αστυνόμευση της πρώτης γραμμής με επιπλέον προσωπικό και νέα υλικοτεχνική υποδομή, αξιοποιώντας και τις νέες τεχνολογίες.

Στη συνέχεια, η Αχαιή υποψήφια βουλευτής επισκέφθηκε τον ΕΦΚΑ Αιγίου και συναντήθηκε με τη διοίκηση και τους εργαζομένους, οι οποίοι την ενημέρωσαν για τα ζητήματα λειτουργίας της Υπηρεσίας που αφορούν στην περιοχή της Αιγιάλειας.

Η Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη έχει δείξει έμπρακτο ενδιαφέρον για την κοινωνική ασφάλιση και αυτό αποδεικνύεται με στοιχεία. Η επιτάχυνση απονομής εκκρεμών συντάξεων με μέσο όρο της 60 ημέρες, η ψηφιοποίηση του Μητρώου Ασφαλισμένων, η αύξηση των συντάξεων για πρώτη φορά μετά από 12 χρόνια, η αύξηση των προνοιακών επιδομάτων του ΕΦΚΑ, ο ενιαίος αριθμός εξυπηρέτησης πελατών (1555), η μονιμοποίηση των ηλεκτρονικών ραντεβού στα ιατρεία του ΕΦΚΑ, το πρόγραμμα «προσωπικός βοηθός» όλων των ΑΜΕΑ και η πρόσληψη 500 μονίμων υπαλλήλων το 2022, είναι οι πιο σημαντικές παρεμβάσεις μέχρι σήμερα. Στο πρόγραμμα της νέας τετραετίας, εκτός από τον εκσυγχρονισμό των υπηρεσιών του ΕΦΚΑ και την πρόσληψη προσωπικού, περιλαμβάνονται ολοκληρωμένες παρεμβάσεις στην κοινωνική ασφάλιση, στην πρόνοια, στη στεγαστική πολιτική, στο δημογραφικό και στην οικογένεια.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις