ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Χριστίνα Αλεξοπούλου: "Μαζί με την ΟΝΝΕΔ και τη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ για την τελική νίκη"

Κοινοποίηση
Tweet

Συνάντηση ενόψει των εκλογών

Συνάντηση με μέλη της ΟΝΝΕΔ Αχαΐας και της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Πάτρας είχε η Χριστίνα Αλεξοπούλου

Η Γη της Ελιάς -Τι θα δούμε απόψε: Η Αθηνά εξομολογείται πως σκέφτεται να υιοθετήσει τη μικρή Φιλιώ. Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της:

Η βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας Χριστίνα Αλεξοπούλου συναντήθηκε με μέλη της ΟΝΝΕΔ Αχαΐας και της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Πάτρας, στο πλαίσιο της προεκλογικής εκστρατείας για τις εθνικές εκλογές τής 25ης Ιουνίου.

Στη συνάντηση, η κυρία Αλεξοπούλου ευχαρίστησε τη νέα γενιά που πρωταγωνίστησε για άλλη μια φορά στον αγώνα, μεταφέροντας παντού τις θέσεις και το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας, και ζήτησε από τους νεολαίους της παράταξης να παραμείνουν στην πρώτη γραμμή, ως την τελική νίκη στις 25 Ιουνίου, τονίζοντας μεταξύ άλλων:

«Εμείς που είμαστε γέννημα-θρέμμα της παράταξης από τα μαθητικά και τα φοιτητικά μας χρόνια, ξέρουμε να δίνουμε μάχες και να τις κερδίζουμε. Στις 21 Μαΐου δώσαμε, όλοι μαζί, ισχυρή ψήφο εμπιστοσύνης στον Κυριάκο Μητσοτάκη και στη Νέα Δημοκρατία. Εσείς ειδικά, αποδείξατε και πάλι ότι η παράταξή μας είναι πρώτη και στους νέους.

Συνεχίζουμε δυνατά τον αγώνα, ώστε στις 25 Ιουνίου η πατρίδα μας να αποκτήσει και πάλι ισχυρή κυβέρνηση, με Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη, για το καλύτερο μέλλον που αξίζουμε εμείς και τα παιδιά μας. Είμαι στη διάθεσή σας για ό,τι χρειαστείτε και θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε από κοινού, για τον ωραίο αυτό σκοπό», κατέληξε η κυρία Αλεξοπούλου.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις