ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Η Χριστίνα Αλεξοπούλου πραγματοποίησε επίσκεψη στο Καραμανδάνειο

Κοινοποίηση
Tweet

Συναντήθηκε με τη νέα Διοικήτρια Ασπασία Ρηγοπούλου, με γιατρούς, νοσηλευτές & διοικητικούς εργαζομένους - Η κ. Αλεξοπούλου αναλαμβάνει πρωτοβουλία για την αναβάθμιση του Καραμανδανείου

Το Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων επισκέφθηκε η Βουλευτής Αχαϊας της Νέας Δημοκρατίας κα Χριστίνα Αλεξοπούλου και συναντήθηκε με τη νέα Διοικήτριά του κα Ασπασία Ρηγοπούλου, με γιατρούς, νοσηλευτές και διοικητικούς εργαζομένους του ιδρύματος. Η Αχαιή Βουλευτής, αφού ευχήθηκε στην κα Ρηγοπούλου κάθε επιτυχία στα καθήκοντά της, συζήτησε μαζί της για τα τρέχοντα ζητήματα του νοσοκομείου και για τις ανάγκες της λειτουργίας του.

Η κα Αλεξοπούλου αναλαμβάνει πρωτοβουλία για την αναβάθμιση του Καραμανδανείου σε όλα τα επίπεδα, με στόχο την ανάπτυξή του σε σύγχρονο παιδιατρικό νοσοκομείο για όλη τη Δυτική Ελλάδα.

Αυτό άλλωστε αποτελεί και τη δέσμευση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος κατά την τελευταία επίσκεψή του στην Πάτρα, αναφέρθηκε σε «δραστικές παρεμβάσεις στο Καραμανδάνειο, όπως ακριβώς στα παιδιατρικά νοσοκομεία της Αθήνας».

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις