ΜΠΑΣΚΕΤ

/

Ο Απόλλων έχασε 88-68 από τον Κολοσσό Ρόδου

Κοινοποίηση
Tweet

Παραμένει στα χαμηλά της Α1

Ο Απόλλων Πατρών ήταν ανταγωνιστικός για ένα ημίχρονο και... κάτι, όμως ο Κολοσσός με ξέσπασμα διαρκείας στο δεύτερο ημίχρονο έφερε στα μέτρα του το παιχνίδι και επέστρεψε στις νίκες (88-68) στην Α1 Basket League.

Ο Κολοσσός μπήκε καλύτερα στο παρκέ και πήρε τα ηνία του αγώνα με τον Σμιθ να δίνει λύσεις (10-5, 4'). Γιαννόπουλος και Χατζηδάκης ανέλαβαν δράση, με τους γηπεδούχους να ανεβάζουν τη διαφορά (15-5, 6').

Ο Απόλλων προσπάθησε να μαζέψει τη διαφορά με τον Μπόγρη (17-9, 8'). Ο Σόλα έγινε παράγοντας στην επίθεση του Απόλλωνα και οι Πατρινοί μείωσαν σε 24-15 στο τέλος του δεκαλέπτου.

Σίλα και Βερτζ ήταν ορεξάτοι στο ξεκίνημα της δεύτερης περιόδου, με τον Απόλλωνα να μαζεύει τη διαδφορά (24-21, 13'). Καράμπελας και Φιλιππάκος μπήκαν στην εξίσωση, η άμυνα των Πατρινων μπλόκαρε τον Κολοσσό και το προβάδισμα άλλαξε χέρια (27-29, 15').

Ο Ντίξον πήρε την κατάσταση στα χέρια του, δίνοντας ξανά προβάδισμα στον Κολοσσό (32-29, 16'). Ο Απόλλων έμεινε στο πλάνο του και βρήκε λύσεις με Γκρίφιν και Μαστρογιαννόπουλο, ισοφαρίζοντας σε 40-40.

Διαβάστε στο sportin.gr

 

Ο Σαράντης Μαστρογιαννόπουλος πήρε την κατάσταση στα χέρια του, με τον Απόλλωνα να παίρνει τα ηνία του αγώνα (46-50, 23'). Ο Ντίξον ανέλαβε δράση ξανά αι μείωσε (51-52, 25'). Ο Μακ έκανε αισθητή την παρουσία του, με τους Πατρινούς να πηγαίνουν ξανά στο +4 (53-57, 26').

Ο Λίνος Χρυσικόπουλος το πήρε... προσωπικά και ο Κολοσσός με επί μέρους 13-0, με τη βοήθεια και του Μάικλ Ντίξον, κατάφερε να φέρει στα μέτρα του το παιχνίδι για το 66-57.

 

Η άμυνα της ομάδας της Ρόδου ήταν αποτελεσματική στο ξεκίνημα της τέταρτης περιόδου, με τους Κόφι και Ντίξον να ανεβάζουν τη διαφορά σε διψήφια επίπεδα (73-59, 33'). Ο Απόλλων Πατρών προσπάθησε να μειώσει με τον Μακ μπροστάρη (76-64, 35'). Ο Χρυσικόπουλος ήταν ορεξάτος όμως και με δικές του προσπάθειες ανέβασε ξανά τη διαφορά (83-68, 37'). Μέχρι το φινάλε του αγώνα το σκηνικό δεν άλλαξε, με τον Κολοσσό να επιστρέφει στις νίκες.

Ειδήσεις τώρα:

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Sports