ΖΩΔΙΑ

/

Τα τρία ζώδια που θα σε απατήσουν και… ούτε που θα το καταλάβεις

Κοινοποίηση
Tweet

Δείτε αναλυτικά...

Πολλοί από εμάς το έχουμε κάνει. Προς Θεού, δεν λέμε ούτε ότι είναι σωστό, ούτε ότι είναι κάτι συνηθισμένο. Ωστόσο, δυστυχώς όμως η απιστία συμβαίνει μέσα σε μια σχέση. Ωστόσο, υπάρχουν κάποια ζώδια, τα οποία θα απατήσουν το ταίρι τους και… στη συνέχεια θα το κρύψουν τόσο καλά, που ο σύντροφός τους δεν θα το μάθει ποτέ.

Επιπλέον, σύμφωνα με την ιστοσελίδα astrology.gr, είναι πολύ πιθανό να έχουν μια διαφορετική άποψη για το «κέρατο», απ’ ό,τι οι περισσότεροι και να διαχωρίζουν τη σχέση τους από μια περιστασιακή περιπέτεια.

Και σίγουρα θα μπορούσαν να ισχυριστούν ότι ένα μικρό παραστράτημα δεν είναι αιτία χωρισμού!

Δείτε τα ζώδια που μπορεί να σε απατήσουν και να μην το μάθεις ποτέ:

Λέων
Από τη φύση τους οι Λέοντες είναι πολύ χαρούμενα άτομα και κάνουν εύκολα φίλους. Επίσης νοιάζονται πολύ για τα άτομα με τα οποία έχουν σχέση. Δεδομένου ότι η γοητεία τους είναι τόσο ελκυστική, οι περισσότεροι άνθρωποι με τους οποίους έρχονται σε επαφή τους αποκαλύπτουν τα μυστικά τους.

Σε μια τέτοια περίπτωση λοιπόν, είναι πολύ πιθανό να υποκύψουν σε άτομα που έχουν την ανάγκη τους ή τους θαυμάζουν ή τους κολακεύουν. Αν μάλιστα για κάποιο λόγο έχεις σταματήσει να τους φέρεσαι σα να είναι βασίλισσες, δεν αποκλείεται να αναζητήσουν αλλού την ιδιαίτερη μεταχείριση που πιστεύουν ότι τους αξίζει.

Επιπλέον, έχουν την ικανότητα να σε παραπλανήσουν για μεγάλο διάστημα και ποτέ να μην καταλάβεις τίποτα, αφού κατέχουν πολύ καλά την τέχνη της… ηθοποιίας.

Τα πιο ήρεμα ζώδια - Αντιμετωπίζουν τα πάντα με ψυχραιμία και λογική

Τοξότης
Οι τοξότες είναι άνθρωποι πολύ εκδηλωτικοί. Είναι πρόθυμοι να κάνουν τα πάντα για σένα, αρκεί να τους φέρεσαι καλά. Ωστόσο, αν η συμπεριφορά σου απέναντί τους αλλάξει, θα σε εγκαταλείψουν εύκολα.

Επιπλέον, είναι επιρρεπείς στο να παρασύρονται από καταστάσεις που τους ενθουσιάζουν, αφού είναι οπαδοί της παροιμίας «το ξένο είναι πάντα πιο γλυκό».

Είναι τα άτομα που ζουν τη στιγμή και καθοδηγούνται από την επιθυμία τους για ικανοποίηση. Όταν είσαι μαζί με μια έναν Τοξότη, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να προσπαθείς διαρκώς να βελτιώνεις τη σχέση σου μαζί τους.

Ιχθύς
Το πιο αιθέριο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου, οι Ιχθύες, είναι βαθιά συμπονετικά και ευαίσθητα πλάσματα. Κυβερνώνται από τον Ποσειδώνα, τον πλανήτη που σχετίζεται με τα όνειρα και τη δημιουργικότητα.

Υπάρχει βέβαια και η άλλη πλευρά του Ποσειδώνα που συνδέεται τόσο με την απάτη και την παραπλάνηση, όσο και με την αυταπάτη και την ψευδαίσθηση. Τα «ψαράκια» μπορούν εύκολα να παρασυρθούν από τις φαντασιώσεις τους, πείθοντας τον εαυτό τους ότι μια διπλή σχέση είναι στην πραγματικότητα το προϊόν μιας μεγαλειώδους, καρμικής σύνδεσης.

Αυτό βέβαια υπάρχει μόνο στη φαντασία τους, ωστόσο μπορούν να εμπλακούν τόσο πολύ σε μια ερωτική σχέση, που καταλήγουν να χαθούν σε μια συναισθηματική θάλασσα που δημιούργησαν οι ίδιοι.

ΠΗΓΗ

Διαβάστε επίσης

Τριήμερο με καταιγίδες, ανέμους και χιόνια στα δυτικά

Ο ψευτογιατρός εξαπατούσε για πάνω από 10ετία ασθενείς με σκλήρυνση κατά πλάκας

Πάτρα: Για κακουργήματα διώκονται οι συλληφθέντες αντεξουσιαστές

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Well Being