FOOD

/

Γιουβαρλάκια γαλοπούλας από τον Γιώργο Τσούλη

Κοινοποίηση
Tweet

Ένα μαμαδίστικο πιάτο

Λαχταριστή η συνταγή που ετοιμάζσε ο σεφ Γιώργος Τσούλης στην κουζίνα της «Ελένης».

Υλικά:

Για τον κιμά:

1/2 κιλό κιμά γαλοπούλας
150 γρ. ρύζι γλασέ
1 μεγάλο κρεμμύδι, πολύ ψιλοκομμένο
1 αυγό medium
1/4 του μάτσου άνηθο, ψιλοκομμένο
2. κ.σ πάπρικα καπνιστή
1 πιπεριά Φλωρίνης ψιλοκομμένη
5 κ.σ ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι
αλεύρι γ.ο.χ για το πασπάλισμα

Για το αυγολέμονο:

2 κρόκους αυγών large
χυμό από 1 λεμόνι
1 κ.γ κορν φλάουρ

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Life