ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Τροχαίο με αγελάδα που πετάχτηκε στη μέση της εθνικής οδού

Κοινοποίηση
Tweet

Δείτε πως έγινε το βανάκι μετά τη σύγκρουση

Το τροχαίο είχε σαν αποτέλεσμα να διακοπεί η κυκλοφορία στο σημείο. Η αγελάδα τραυματίστηκε από τη σύγκρουση ενώ σώος μετά τη σύγκρουση ήταν και ο οδηγός…

Η αγελάδα έφυγε από το χωράφι και προκάλεσε τροχαίο στην εθνική οδό Λαμίας – Καρδίτσας, στο ύψος του κόμβου Σμοκόβου. Βανάκι που είχε αναπτύξει ταχύτητα δεν μπόρεσε να την αποφύγει. Μετά τη σύγκρουση ο οδηγός βγήκε και είδε τις καταστροφές που είχαν προκληθεί. Ευτυχώς ο ίδιος δεν είχε τραυματιστεί. Η αγελάδα παρέμεινε στο σημείο τραυματισμένη και ώρες αργότερα μεταφέρθηκε στον ιδιοκτήτη της.

Σφοδρή σύγκρουση μικρού φορτηγού με αγελάδα, σημειώθηκε νωρίς το βράδυ της Τρίτης (15/11) λίγο πριν τις 20:00 στην εθνική οδό Λαμίας – Καρδίτσας στον Ε65, στο ύψος του κόμβου Σμοκόβου.

Το μεγάλο ζώο βρέθηκε στο δρόμο του φορτηγού με αποτέλεσμα να προκληθούν σημαντικές υλικές ζημιές, χωρίς ευτυχώς να χτυπήσει ο οδηγός, ενώ η αγελάδα τραυματίστηκε.

Για αρκετή ώρα σημάνθηκε το σημείο από την Τροχαία, ενώ ειδοποιήθηκε ο ιδιοκτήτης του ζώου για την απομάκρυνση και τη φροντίδα του.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις