SPOTLIGHT

/

Η Κ. Σπυροπούλου ήταν καλεσμένη στην Ελένη Μενεγάκη: "Έχω κάνει λάθη, βλέπω τώρα γνώριμες φάτσες και ντρέπομαι"

Κοινοποίηση
Tweet

Η γοητευτική και επιτυχημένη παρουσιάστρια Κωνσταντίνα Σπυροπούλου σε μία εβδομάδα μπαίνει στον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της

Καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη στο Mega ήταν το μεσημέρι της Τετάρτης 2 Νοεμβρίου 2022, η παρουσιάστρια Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Η ξανθιά παρουσιάστρια με καταγωγή από τη Ρόδο που πιο τελευταία παρουσίαζε την εκπομπή «Κάτι ξαναψήνεται» στο κανάλι Σκάι (είχε πάει και στο Survivor ως παίκτρια το 2018), σε μία εβδομάδα μπαίνει στον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της & μίλησε στην Ελένη Μενεγάκη για όλα ενώ δεν έκρυψε πως έχει πάρει πολλά κιλά λόγω του μωρού που κυοφορεί.

«Δεν μπορώ να αλλάξω τη διαδρομή, είμαι ευγνώμων για αυτή τη διαδρομή, χαίρομαι. Και ευχαριστώ πάρα πολλούς ανθρώπους που στάθηκαν στο πλευρό μου και με βοήθησαν για να φτάσω εδώ που είμαι σήμερα. Δεν φύτρωσα, κανείς δεν φυτρώνει», είπε αρχικά η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αναφερόμενη στην έως τώρα τηλεοπτική της πορεία. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου πρόσθεσε στη συνέχεια πως «βέβαια έκανα τα λάθη μου. Και τώρα δηλαδή βλέπω πολλές γνώριμες φάτσες και μερικούς ντρέπομαι να τους δω, αλλά εντάξει, κατάλαβες τι εννοώ, έχω κάνει…».

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου που ήταν από τις βασικές παρουσιάστριες του ψυχαγωγικού τομέα στον Alpha (είχε κάνει & την εκπομπή "Μες στην καλη χαρά"), παντρεύτηκε πριν ένα μήνα με τον επιχειρηματία Βασίλη Σταθοκωστόπουλο με πολιτικό γάμο στο δημαρχείο της Βούλας.

Το βίντεο είναι από το zappit.gr

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Spotlight