ΑΓΟΡΑ

/

Αγιασμός στο Εκπαιδευτικό Συγκρότημα Βέργη

Κοινοποίηση
Tweet

Τον αγιασμό τέλεσε ο Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης π. Ιωακείμ Σταματόπουλος

Όπως κάθε χρονιά, έτσι και φέτος με την έναρξη του νέου ακαδημαϊκού έτους, το Εκπαιδευτικό Συγκρότημα Βέργη πραγματοποίησε αγιασμό τον οποίο τέλεσε ο Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης π. Ιωακείμ Σταματόπουλος. 

Η Διευθυντρία Σπουδών του Εκπαιδευτικού Συγκροτήματος, κα Βέργη Κατερίνα ευχήθηκε σε όλους: «Μια νέα επιμορφωτική και εκπαιδευτική χρονιά ξεκινάει με τις καλύτερες υποδομές, έχοντας ως μοναδικό στόχο την επαγγελματική κατάρτιση νέων, ενώ παράλληλα με τα Ειδικά προγράμματα που πραγματοποιούμε, επιδιώκουμε τη δια βίου εκπαίδευση σε όλους τους κλάδους των επιστημόνων, επαγγελματιών αλλά και επιχειρηματιών. Από το 1960 στο χώρο της εκπαίδευσης, κάθε χρονιά στοχεύουμε στις νέες ανάγκες και απαιτήσεις, ενώ επενδύουμε σε σημαντικούς αναπτυσσόμενους κλάδους για την Ελλάδα και την Ευρώπη, όπως ο τουρισμός, η υγεία, η τεχνογνωσία, ο πολιτισμός κ.α.»

Το Ι.ΙΕΚ ΒΕΡΓΗ και φέτος, με αναγνώριση από ξένα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα και από Εκπαιδευτικούς Φορείς με αναγνωρισμένες επιστημονικές συνεργασίες σε Ελλάδα και Εξωτερικό (Bedfordshire University, University of Nicosia, Ναυτική Ακαδημία Κύπρου, Intercollege) παρέχει σύγχρονες ειδικότητες σπουδών.

Σπουδαστές Μαγειρικής, Νοσηλευτικής, Διοίκησης, Τουριστικών και Αισθητικής θα εργαστούν στο πλαίσιο Πρακτικής Άσκησης του προγράμματος Erasmus+ στην Πορτογαλία, Αγγλία, Ιταλία, Ισπανία και Γερμανία και άλλοι θα συνεχίσουν τις σπουδές τους για την απόκτηση Bachelor’s πτυχίου από το Πανεπιστήμιο του Βefordshire στην Αγγλία σε αποκλειστική συνεργασία με ΙΕΚ στην Ελλάδα.

Το φετινό πρόγραμμα του ΙΕΚ της Δυτικής Ελλάδας που παρέχει Κρατικά & Ευρωπαϊκά Πτυχία, περιλαμβάνει εκτός του προγράμματος σπουδών μαθήματα ξένων γλωσσών και πληροφορικής και επαγγελματικές πιστοποιήσεις για τους σπουδαστές και εμπλουτισμένες αξιόλογες εκπαιδευτικές δράσεις και επισκέψεις και συνεργασίες με φορείς κι επιχειρήσεις

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Αγορά