ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

EdYOUfest 2022: Ενα διεθνές φεστιβάλ με τρεις ελληνικές παρουσίες και μία πατρινή!

Κοινοποίηση
Tweet

Πρόκειται για τον φροντιστηριούχο και εκπαιδευτικό Δημήτριο Κουνιάκη

Το EdYOUfest όπως συνηγορούν και τα αρχικά του στα Αγγλικά είναι ενα διεθνές φεστιβάλ-συνέδριο για εκπαιδευτικούς που διδάσκουν την Αγγλική γλώσσα (TEFL / TESOL) ανά τον κόσμο.

Κάθε χρόνο διοργανώνεται σε ένα διαφορετικό μέρος με σκοπό οι εκπαιδευτικοί να μοιράσουν τις γνώσεις , εμπειρίες και πρακτικές τους με συναδέλφους από όλο τον κόσμο και με συμμετοχές πάνω από 46 διαφορετικών χωρών .

Το EdYOUfest 2022 μετά από δύο χρόνια - λόγω πανδημίας - γίνεται και πάλι δια ζώσης στο Τράπανι της Σικελίας 21-25 Αυγούστου με τρείς ελληνικές παρουσίες, την διακεκριμένη εκπαιδευτικό ειδικής αγωγής Τίνα Κωνσταντοπούλου (Καλαμάτα) , την Αννίτα Μανετάκη- Φροντιστηριούχος / εκπαιδευτικός  (Αθήνα) και τον Δημήτριο Κουνιάκη - Φροντιστηριούχος / εκπαιδευτικός (Πάτρα).

Ιδιαίτερη συγκυρία θεωρείται επίσης ότι ο Δημήτριος Κουνιάκης στα πλαίσια του μεταπτυχιακού του προγράμματος (MA in TESOL - Staffordshire University & Unicert College) ήταν πέρυσι μαθητής της Τίνας Κωνσταντοπούλου που είναι καθηγήτρια στο εν λόγω μεταπτυχιακό πρόγραμμα.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε:

https://www.edyoufest.org/

 

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις