ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Τραγωδία στον Παγασητικό: Ο πατέρας βρήκε νεκρό τον 35χρονο αγνοούμενο ψαροντουφεκά

Κοινοποίηση
Tweet

Το απόγευμα της Τετάρτης

Τραγωδία στα νερά του Παγασητικού, καθώς στην παραλία Σάρες, κοντά στις Νηές Μαγνησίας, εντοπίστηκε νεκρός σήμερα ο 35χρονος ψαροντουφεκάς, ο οποίος αγνοούνταν από χθες.
Τη σορό του άτυχου νεαρού, ο οποίος υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες έχασε τη ζωή του, εντόπισε ο ίδιος του ο πατέρας στις 20.00 το απόγευμα της Τετάρτης, στη θαλάσσια περιοχή κοντά στις Νηές.

Σύμφωνα με το thenewspaper, ο πατέρας του, που συμμετείχε με τη συνδρομή σκάφους τις έρευνες, είναι σοκαρισμένος με την εξέλιξη.

Διατάχθηκε η διενέργεια νεκροψίας και νεκροτομής για να διαπιστωθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε της ζωή του ο άτυχος 35χρονος, ενώ προανάκριση διενεργεί το Λιμενικό τμήμα της Αμαλιάπολης.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις