ΒΙΒΛΙΟ

/

Το 1ο μυθιστόρημα του Αλέξανδρου Ζάκκα «Μακάβριος Χορός» μόλις κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Anubis

Κοινοποίηση
Tweet

Ένα συγκλονιστικό μυθιστόρημα εναλλακτικής ιστορίας με πρωταγωνιστές πέντε ετερόκλητους ήρωες στα ίχνη μιας παγκόσμιας συνωμοσίας

Από τις εκδόσεις Anubis κυκλοφορεί το μυθιστόρημα «Μακάβριος Χορός» από τον πρωτοεμφανιζόμενο συγγραφέα Αλέξανδρο Ζάκκα. Ένα συγκλονιστικό μυθιστόρημα εναλλακτικής ιστορίας με πρωταγωνιστές πέντε ετερόκλητους ήρωες στα ίχνη μιας παγκόσμιας συνωμοσίας.

Μια λεπτή γραμμή χωρίζει την ουτοπία από τον εφιάλτη…

Λίγα χρόνια μετά την παγκόσμια οικονομική κρίση του 2008, ένα οικουμενικό σύστημα συναλλαγών που βασίζεται στη χρήση βιομετρικών εμφυτευμάτων φιλοδοξεί να αποκαταστήσει την πίστη των ανθρώπων στη διαφάνεια και την ισονομία. Οι πολίτες του κόσμου υποδέχονται με ενθουσιασμό τη νέα οικονομική πραγματικότητα κι όλα δείχνουν ότι η ανθρωπότητα έχει απαλλαγεί πια από τις «παιδικές ασθένειες» της διαφθοράς και της οικονομικής αυθαιρεσίας.

Όταν μια μυστηριώδης δυσλειτουργία στο δίκτυο συναλλαγών κλονίζει τα θεμέλια του συστήματος, μια σειρά από βασανιστικά ερωτήματα έρχεται στο φως.

Ένας πολιτικός, τρεις δημοσιογράφοι κι ένας νομπελίστας φυσικός αναλαμβάνουν να ανακαλύψουν τι έχει συμβεί και σύντομα βρίσκονται στα ίχνη μιας συνωμοσίας χωρίς σύνορα, που απειλεί να βυθίσει τον κόσμο σ’ ένα νέο Μεσαίωνα…

Καταιγιστική δράση, φιλοσοφικές αναζητήσεις και συναρπαστικές ανατροπές συνθέτουν ένα περίτεχνο μωσαϊκό που δίνει σάρκα και οστά σ’ έναν κόσμο τόσο ίδιο αλλά και τόσο διαφορετικό από τον δικό μας…

Κατηγορία: Ελληνική Λογοτεχνία, Μυστηρίου - Σασπένς

Σελίδες: 520

Κυκλοφορεί σε όλα τα βιβλιοπωλεία και της Πάτρας.

*Ο Αλέξανδρος Ζάκκας γεννήθηκε το 1969 στην Αθήνα. Μεγάλωσε στον Πειραιά, όπου και πέρασε τα νεανικά του χρόνια. Σπούδασε Θεολογία στο ΕΚΠΑ, χωρίς να εργαστεί ποτέ ως εκπαιδευτικός. Τα τελευταία χρόνια απασχολείται στον ιδιωτικό τομέα, στο χώρο των τηλεπικοινωνιών.

Με τη συγγραφή ασχολείται ενεργά από το 2012. Έχει ολοκληρώσει τέσσερα μυθιστορήματα και πολλά διηγήματα, ένα εκ των οποίων έχει εκδοθεί ως μέρος ανθολογίας, ενώ άλλα έχουν φιλοξενηθεί σε λογοτεχνικούς ιστοχώρους.

Ο «Μακάβριος Χορός» είναι το πρώτο του μυθιστόρημα που βρίσκει λογοτεχνική στέγη.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Culture