ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Προκήρυξη εκλογών για νέα διοίκηση στο Κωνσταντοπούλειο

Κοινοποίηση
Tweet

Για τις 13 Απριλίου 2022

Από την Μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων Κωνσταντοπούλειο που εδρεύει στο Γηροκομειό, στην Πάτρα εστάλη ανακοίνωση για την προκήρυξη εκλογών για την ανάδειξη της νέας διοίκησης του σωματείου ενώ προσκαλούνται όσοι ενδιαφέρονται να θέσουν υποψηφιότητα.

Η ανακοίνωση είναι η εξής:

Γνωρίζεται ότι κατόπιν αποφάσεως της Π.Δ/Ε που διορίσθηκε με την υπ΄ αριθμ. 173/2022 απόφασης του Μονομελούς Πρωτοδικείου Πατρών διαδικασία εκουσίας δικαιοδοσίας προκειμένου διενεργήσει αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέων μελών Διοίκησης του Σωματείου με την επωνυμία «Κωνσταντοπούλειος Οίκος Ευγηρίας και Χρονίων Παθήσεων (τέως Πτωχοκομείο Πατρών «Ο Απόστολος Ανδρέας») ορίσθηκε ως ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών η 13η Απριλίου 2022.

Κατόπιν αυτού :

1. Κατά το άρθρο 5 παρ. 6 του Καταστατικού στο οποίο αναφέρεται επί λέξη «ο επιθυμών να εκλεγεί μέλος της Δ/Ε και της Εξελεγκτικής τοιαύτης δέον να υποβάλλει αίτησιν προς την Διοικ. Επιτροπήν, τουλάχιστον επτά (7) ημέρας προ των αρχαιρεσιών, δηλών ότι κέκτηται τα υπό του Νόμου και Καταστατικού οριζόμενα προσόντα», ορίζεται ως καταληκτική ημερομηνία κατάθεσης υποψηφιοτήτων η 5η Απριλίου 2022.

Αιτήσεις υποψηφιοτήτων που τυχόν υποβληθούν μετά την 5η Απριλίου δεν θα ληφθούν υπ΄ όψιν ως εκπρόθεσμες.

2. Κατά το άρθρο 4 παρ. 2 του Καταστατικού όπως πρόκειται δημοσιευθεί σε τοπική εφημερίδα δια προσκλήσεως, πέντε (5) ημέρες  προ της Συνελεύσεως η γνωστοποίηση των λοιπών λεπτομερειών για τη διενέργεια αυτής επί του μόνου θέματος της διενέργειας αρχαιρεσιών.

Την ανακοίνωση υπογράφει ο πρόεδρος Π.Δ/Ε, Βασίλειος Δελδήμος.                          

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις