ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Η Πάτρα στην ψύξη- Στο "υπόγειο" το θερμόμετρο- Πότε θα αισθανόμαστε σήμερα μείον πέντε βαθμούς

Κοινοποίηση
Tweet

Η κακοκαιρία "Ελπίδα" μας δείχνει τα "δόντια" της

Σε πολύ χαμηλά επίπεδα κινείται ήδη η θερμοκρασία στην Πάτρα και η κακοκαιρία "Ελπίδα" έχει δείξει τα δόντια της παρά την ηλιόλουστη, κατά τα άλλα, ημέρα. Λόγω των πολύ χαμηλών θερμοκρασιών που θα πέσουν και κάτω του μηδενός, κλιματιστικά, σόμπες και τζάκια δουλεύουν στο φουλ, καθώς το ψύχος είναι ισχυρό. 

Σύμφωνα με την πρόγνωση του meteo.gr απόψε στις 8 το βράδυ στην Πάτρα ο υδράργυρος θα δείξει μηδέν, ωστόσο η αίσθηση του κρύου θα είναι σαν το θερμόμετρο να δείχνει μείον πέντε βαθμούς κελσίου.

Στις 2 τα ξημερώματα της Δευτέρας, η θερμοκρασία αναμένεται να βρεθεί στουν μείον έναν βαθμό, με αίσθηση στους -5, στις πέντε στους μείον δύο με αίσθηση -6, και στις 8 το πρωί στους μείον έναν με αίσθηση -5. Χαμηλές θα είναι οι θερμοκρασίες και στο υπόλοιπο της αυριανής ημέρας. Οι θερμοκρασίες είναι ασυνήθιστα χαμηλές για την περιοχή. Στις 11 ο υδράργυρος θα δείχνει 4 βαθμούς με αίσθηση -1.

Στις 8 το βράδυ της Δευτέρας η θερμοκρασία θα είναι ένας βαθμός με αίσθηση -4.

Η κακοκαιρία Ελπίδα βρίσκεται σε εξέλιξη και έχει προκαλέσει χιονοπτώσεις και σε πολλά νησιά, με το χιόνια να φτάνει ως τη θάλασσα.

 

"Ελπίς": Στο μηδέν σήμερα η Πάτρα- LIVE η πορεία της κακοκαιρίας

 

 Καιρός: Στα «λευκά» πολλά νησιά- Το χιόνι έφτασε στη θάλασσα- Χιόνισε και στα βόρεια προάστια της Αθήνας- ΒΙΝΤΕΟ

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις