ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Εκλογές δικηγόρων: Ζούπας στην Πάτρα, Μπέσκος στο Αίγιο - ΌΛΑ τα αποτελέσματα

Κοινοποίηση
Tweet

Την Κυριακή διεξήχθησαν οι εκλογές στους δικηγορικούς συλλόγους

Επανεξελέξη πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Πατρών ο Αθανάσιος Ζούπας μετά τι εκλογές που πραγματοποιήθηκαν για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου.

Ο κ. Ζούπας έλαβε 474 ψήφους, έναντι 31 του έτερου υποψηφίου για την προεδρία, Αιμιλιανού Ρουμελιώτη.

Στις κάλπες προσήλθαν 576 μέλη του Δ.Σ. Πατρών και μετά την καταμέτρηση βρέθηκαν 48 λευκά ψηφοδέλτια και 23 άκυρα.

Εκλογές για την ανάδειξη νέας διοίκησης πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα της Κυριακής και στο Αίγιο, όπου ο Γιώργος Μπέσκος έλαβε το εντυπωσιακό 100% των ψήφων για την προεδρία του δικηγορικού συλλόγου Αιγίου.

Ειδικότερα, προσήλθαν στην κάλπη που στήθηκε στο Πρωτοδικείο Αιγίου 67 δικηγόροι και τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:

Μπέσκος 63

Ζεντέφης 59

Ρομποτής 55

Μανωλόπουλος 51

Μπολοβίνη 49

Άκυρα-Λευκά 4

Ολοκληρώθηκαν το απόγευμα της Κυριακής οι εκλογές για την ανάδειξη νέου ΔΣ στο Δικηγορικό Σύλλογο Ηλείας.

Μοναδικός υποψήφιος για τη θέση του προέδρου ήταν ο απερχόμενος Δημήτρης Δημητρουλόπουλος, όπου τα μέλη του συλλόγου ανανέωσαν την εμπιστοσύνη τους στο προσωπό του.

Αποτελέσματα εκλογών Δικηγορικού Συλλόγου Ηλείας

Για τη θέση του Προέδρου έλαβαν :
Δημήτριος Δημητρουλόπουλος 98
λευκά 06

Για τις θέσεις των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου εκλέγονται οι :

Μαρίνα Μπεβούδα 80
Σπυρίδων Λιατσής 67
Ακριβή Κατσιαδράμη 63
Αριστείδης Παναγιωτόπουλος 60
Ελπίδα Αγγελή 60
Αθανάσιος Καννής 59
Θεοδώρα Καλάκου 46
Κωνσταντίνος Γιαννάτος 36
Ιωάννης Γεωργουλόπουλος 36

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις