FOOD

/

Κολοκυθάκια με πατάτες και ανθότυρο στο φούρνο

Κοινοποίηση
Tweet

Από τον Σταύρο Βαρθαλίτη!

Υλικά:

7 μέτρια κολοκύθια, 4 πατάτες, 1½ κρεμμύδι, 2 καρότα, 2 σκελίδες σκόρδο, 2 τομάτες, 1 κ.σ. πάστα τομάτας, 300 γρ. τομάτα κον-κασέ, 200 γρ. νερό, 50 γρ. κόκκινο κρασί, 4 κ.σ. ελαιόλαδο, 1 κ.σ. αλεύρι, ½ κ.γ. κανέλα τριμμένη, 2 φύλλα δάφνης, 3 κλωνάρια φρέσκια ρίγανη, 3 κλωνάρια φρέσκο θυμάρι, Αλάτι και φρέσκο-τριμμένο πιπέρι, 250 γρ. ανθότυρο.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Life